Топлоизолация

 

Преди време топлоизолацията беше по-рядко срещана, но вече добива все по-голяма популярност, тъй като хората виждат ползите от нея и възвръщаемостта в инвестициите е много бърза и видима. Качествената топлоизолация на жилището е не само препоръчителна, но и задължителна, ако искате да запазите дома си от влага, мухъл и проникване на студен въздух. С помощта на топлоизолацията се предотвратява процесът на замръзване на водата в пукнатините.

1. Топлоизолация - най-доброто решение за вас от Hausmeister   
1. Tоплоизолация - Полагане на първия слой

 

 

 


Какво е топлоизолацията?


Топлоизолацията е способ, с който можем да направим дома си по-топъл, да предотвратим загубите на топлина и да си подсигурим приятна температура в него, както през по-студените месеци, така и през по-топлите. Наричаме топлоизолацията така, тъй като функцията на основния материал за работа е топлоизолиращ. В същността си топлоизолацията е многокомпонентен процес, който се състои не просто в поставяне на изолиращ материал, а вграждане на система за топлоизолация по фасадите на сградата, полагане на топлоизолация по подовата плоча над сутерена, подмяна или обновяване на покривната конструкция, подмяна на дограма.

 

Видове топлоизолация:


Топлоизолацията се дели на два основни вида – вътрешна и външна. По мнение на специалисти, външната е много по-ефективна и дава по-добри резултати. Тя позволява не само надеждно да се топлоизолира новострояща се сграда, но и да се реконструира стара, като и се придаде чисто нов облик. Също така външната топлоизолация предпазва от вредни атмосферни влияния и разрушаване на сградата.

Вътрешната топлоизолация е по-специфичната от двата вида. В повечето случаи при нея е трудно да се избегне образуването на конденз от вътрешната страна на стените. Затова е много важен проучвателният етап преди започване на работа и изборът на материалите, с които ще се направи топлоизолацията.

Има и трети вариант – да се направи комбинация на външна и вътрешна топлоизолация, която да гарантира отлични резултати. За да се направи тя обаче е от изключителна важност специалистите да направят предварителни измервания и огледи и да гарантират, че сградата понася подобна система за топлоизолация.

 

Как да изберете?


За да направите избор какъв тип топлоизолация ще има максимално добър и дългогодишен ефект, трябва да се вземат правилни конструктивни решения и да се избере най-подходящият материал. Ние като специалисти можем да кажем, че универсален начин и топлоизолатор няма. Всеки отделен случай е различен и изисква индивидуален подход, който нашите професионалисти извършват детайлно.

Пазарът предлага много и разнообразни варианти за вашата топлоизолация. При избора обаче трябва да се обърне специално внимание на характеристиките на различните материали, а също и на основите, върху които ще се работи. От изключителна важност са и изискванията за пожаробезопасност, екологичност, дължина на живот и не на последно място, с финансовите ви възможности.

 

Защо да изберете нас?


2. Топлоизолация - най-доброто решение за вас от Hausmeister

2. Tоплоизолация - полагане на външната защита.

 

Полагането на топлоизолация се предлага от много фирми, които работят на различни цени и качество, но ние от Hausmeister можем да извършим, освен задължителните и много довършителни работи. Даваме гаранция за всяка извършена услуга и отстъпки за масивни сгради и обекти. Hausmeister има професионален опит и знания, необходими за изпълнението на топлоизолация на съществуващи и строящи се сгради и помещения. Ние работим по немски стандарт, който е еквивалент на прецизност, точност и високо качество!

Можете да ни потърсите и да обсъдим вашите нужди и желания за топлоизолацията ви. Свържете се с нас на телефон 02 9 30 30 или чрез сайта, като попълните заявката. Ще обсъдим детайлно вашия случай и ще ви предложим най-добрия за вас начин за топлоизолация. Ще ви отговорим подробно на всички въпроси и ще обясним защо се налага да действаме по определен способ.

Заявка за оглед

Качествени услуги на разумни цени.

 • Полагане на топлоизолация по под, таван “XPS” - 5 [cm] ( труд + материали )
  35.44 лв./m2
 • Фасаден стиропор “AUSTROTHERM” - 5 [cm] + минерална мазилка (драскана, бяла), с използване на височинни специалисти ( труд + материали )
  60 лв./m2
 • Графитен стиропор “BAUMIT STAR THERM” - 5 [cm] + минерална мазилка (драскана, бяла), с използване на височинни специалисти ( труд + материали )
  66.02 лв./m2
 • Каменна вата “ROCKWOOL FRONTROCK” - 6 [cm] + минерална мазилка (драскана, бяла), с използване на височинни специалисти ( труд + материали )
  82.54 лв./m2

С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ?

 

 • Коректно 24 часово приемане на поръчките за ремонт онлайн през сайта, и на лесен за запомняне телефон.
 • Бърз оглед и педантична подробна оферта.
 • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество.
 • Чисти и спретнати майстори, които се държат любезно и ви правят спокойни за жилището, което ремонтират.
 • Почистване на работния обект в края на деня, изхвърляне на отпадъците и подреждане на почистените инструменти.
 • Завършване в срок и издаване на обекта с Акт 19.
 • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта.
 • Застраховане на имота с иновативната застраховка „Доверен майстор”
 • Включване на всеки клиент в програмата за лоялни клиенти

 

 

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.