Ремонт на покриви

(Под)сигурен покрив

 

Може да се каже, че покривът е петата фасада на сградата и от неговото състояние зависи това на цялата сграда. Ако той е в лошо състояние дълго време проникващата през него влага преминава през стените на цялата сграда и води до постепенната й разруха. Не чакайте покривът да Ви „изненада” и то в най-неподходящия момент. Ако покривът започне да тече трябва да направите най-правилния избор на материали за покрива и най-правилния избор на майстори, които да направят ремонта.

 

Хаусмайстер работи с изключително добрите покривни системи „Брамак“ и ги препоръчва на своите клиенти. По отношение на покривите традиционните възгледи, похвати и материали остаряха безнадеждно и трябваше да бъдат заменени с нови – по-съвременни и по-прогресивни. Налага се изводът, че сме съвременници на края на марсилската керемида. Тя на свой ред (по почина на турската) сега отстъпва място на по-съвършената покривна хидроизолация и на битумните керемиди.

 

Какво трябва да знаете

 

Хубаво е да знаете, че съвременният покрив е сложно технологично единство между носеща конструкция, хидроизолация, паро- и топлоизолация, вентилация на покривната хидроизолационна покривка и на дървената покривна конструкция,обшивки и водоотвеждаща инсталация, инсталация за мълниезащита и т.н. Много е важно покривът да може да “диша”–т.е. да осигурява безпрепятствено преминаване на водните пари и отвеждането им извън покривната система, за да се предотврати образуването на конденз в покривната конструкция. С други думи, съвременният покрив се грижи добре за обитателите на подпокривното пространство. Той „диша“ като жив организъм, пази ни от дъжд, студ, слънце и гръмотевици. Може дори да произвежда електричество и да затопля водата.

Ние можем да ви помогнем той да изпълнява добре всички тези свои функции. Потърсете ни!

 

Цените ще бъдат определени след оглед, тъй като всеки ремонт на покрив е изключително строго специфичен.

ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ

 

 

Кой не се е сблъсквал с необходимостта от дърводелец за ремонт на врата, изработка на мебели за дома и офиса. Хаусмайстер работи с професионалисти, които ще решат вашия проблем своевременно и компетентно. Не е необходимо сами да се справяте с всички повредени шкафове и врати, ние ще ви помогнем, и то така, че да опазим чистотата и реда във вашия дом. Ако пък имате нужда от специфично решение за някой кът от дома или офиса, нашите майстори ще предложат най-подходящия вариант.

 

Хаусмайстер извършва:

 

 • редене на паркет или ламинат
 • пренареждане на стар паркет
 • поставяне на первази
 • циклене и лакиране
 • монтаж на врати
 • изработка и монтаж на мебели

Заявка за оглед

С какво сме по-различни?

 • Коректно 24 часово приемане на поръчките за ремонт онлайн през сайта, и на лесен за запомняне телефон.
 • Бърз оглед и педантична подробна оферта.
 • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество.
 • Чисти и спретнати майстори, които се държат любезно и ви правят спокойни за жилището, което ремонтират.
 • Почистване на работния обект в края на деня, изхвърляне на отпадъците и подреждане на почистените инструменти.
 • Завършване в срок и издаване на обекта с Акт 19.
 • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта.
 • Застраховане на имота с иновативната застраховка „Доверен майстор”
 • Включване на всеки клиент в програмата за лоялни клиенти

 

 

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.