Инсталации

Една сграда без присъщите и инсталации е просто купчина тухли и бетон. Професионалното проектиране, изглаждане и монтажа на електрическите инсталации , ВиК, отопление , вентилацията и климатизацията добавят сигурност и удобство в експлоатацията на дома и офиса.

ЕЛЕКТРО УСЛУГИ

       

Хаусмайстер извършва всички видове ел. услуги – по всяко време, качествено и на разумни цени. Между всички услуги, свързани със строителство и ремонт, ел.услугите са от особено важно значение, тъй като една повреда може да застраши човешки живот. Не отлагайте смяната на старата инсталация.

 

Изключително важно условие за безопасното функциониране и работа на електро-инсталациите и уредите е компетентният монтаж и профилактика. Не рискувайте да ползвате непрофесионална услуга в тази област. Ние ще Ви предложим както най-добрите майстори, така и най-добрите продукти.

 

Съществена е и компетентната консултация за вида на инсталацията и уредите, в зависимост от Вашите изисквания. Хаусмайстер ще Ви бъде полезен и в тази област.

 

Видове ел. услуги:

 • монтаж и ремонт на ключове и контакти
 • монтаж на осветителни тела
 • монтаж на бойлери и отоплителни уреди
 • Термографски обследвания

 

Термографски обследвания – такова обследване установява скрити дефекти в ел.мрежата и прилежащите уреди-бушони, електромери, връзки и др. Също така с термографска камера се откриват скрити течове в помещения или покриви.

 

Основното, което трябва да знаете при ел.услугите: когато се появи проблем веднага викайте майстор. А по добре правете профилактика преди да има проблем.


 

Заявка за оглед

С какво сме по-различни?

 • Коректно 24 часово приемане на поръчките за ремонт онлайн през сайта, и на лесен за запомняне телефон.
 • Бърз оглед и педантична подробна оферта.
 • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество.
 • Чисти и спретнати майстори, които се държат любезно и ви правят спокойни за жилището, което ремонтират.
 • Почистване на работния обект в края на деня, изхвърляне на отпадъците и подреждане на почистените инструменти.
 • Завършване в срок и издаване на обекта с Акт 19.
 • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта.
 • Застраховане на имота с иновативната застраховка „Доверен майстор”
 • Включване на всеки клиент в програмата за лоялни клиенти

 

 

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.