Как работим

Работата по един интериорен проект може да включва различни етапи и дейности – всичко зависи от вашите конкретни изисквания и договорът, който сме подписали. Но, за да стигнем до там, започваме с първа среща и оглед на интериора, за който сте ни повикали. А това може да стане както чрез обаждане на телефон 02 9 30 30, така и с писмена заявка от тук чрез формата ЗАЯВКА ЗА УСЛУГА вдясно на екрана. Бутоните по-долу ще ви дадат по-ясна представа за това какви са възможните проекти, които можете да получите, етапите на работа, през които минаваме и начинът на реализация на проектите.

 

Както вече вероятно сте разбрали, Хаусмайстер предлага всичко под един покрив – от намирането на жилище, до обзавеждането и поддръжката му, предоставяйки ви и необходимата професионална и финансова подкрепа.

ОГЛЕД И ЗАСНЕМАНЕ НА ОБЕКТА

Това е особено важен етап, без който няма как да постигнем точни резултати, а и самото посещение на място може да вдъхнови дизайнера за повече идеи. На тази първа среща се запознаваме с вашите нужди и изисквания, затова е важно да дадете колкото може повече информация за това какво очаквате, от какво точно имате нужда и какви са личните ви предпочитания. Нашият дизайнер ще ви разпита какви точно функции ще има даденият интериор, за колко човека ще трябва да се предвиди пространство в него, какви цветове предпочитате, както и за много други неща, които могат да помогнат за изграждането на добър работещ проект.

 

При това посещение ще вземем и точните размери на обекта. Така нареченото заснемане на обекта включва правене на снимки, снемане на размери и отбелязване на налични изводи на инсталации. Прецизното заснемане на обекта спестява възможни грешки в проектирането, а от там и в крайната реализация. Можете да си представите колко голям проблем би било, ако изведнъж се окаже, че красивият шкаф, който сте избрали, не се побира на мястото, определено за него, или пък електроуредите се оказват с размер, който съвсем не отговаря на наличното място за тях. Тогава започват промени на целия проект, ако все още сме на етап проектиране...

 

Всичко това ще ви отнеме, в зависимост от големината и сложността на обекта, между 1 и 3 часа.

В резултат на направения оглед, разговора и заснемането на обекта, ние ще ви предложим сравнително подробна оферта.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Клиентите ни споделиха

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.