Индивидуален дизайн

Всеки интериорен дизайн за конкретен клиент е индивидуален, защото всеки човек е различен и си има собствени предпочитания, вкусове, интереси. А интериорното пространство, за което ще трябва да се направи проект, обикновено всеки път също е с различни характеристики. Така че всеки път ние работим по индивидуалните изисквания на конкретния клиент, но проектите могат да бъдат различни по вид и съдържание в съответствие с вашите изисквания.

 

Ако имате нужда от цялостен интериорен дизайн и подробни планове, схеми и 3-мерни визуализации, то проектът ще е значително по-подробен и обемен. Но ако искате само идея за функционално разпределение на интериора, то вероятно ще имате нужда само от план.

 

Понякога клиентите идват при нас само с искането за бързо освежаване на даден интериор – тогава услугата е по-скоро декорация или редизайн, за които описанието е по-долу.

Известно е, че в интериорния дизайн често се използват готови модули (например в кухните), които могат да се променят по цвят, материали и размери. Тогава ние правим точен проект, съобразен с условията на жилището и вашите предпочитания и поръчваме изпълнението на заедно избран и проверен от нас изпълнител.

 

Но често се случва жилището да е с различно от стандартното разпределение, с извити форми вместо прави ъгли или с неудобни размери. Тогава се налага да се проектират мебели по поръчка и цялостният дизайн на интериора да бъде съобразен с това. Или пък собствениците имат много специфични изисквания, за които също е необходимо проектиране по индивидуални размери и част от мебелите или всички се правят по поръчка. Това може да бъде така наречения бутиков дизайн, който изисква много подробен проект и документация, за да бъде изпълнен по поръчка, но ще направи жилището ви уникално и неповторимо.

 

Каквито и да са предпочитанията ви, Хаусмайстер ще ви помогне да ги реализирате по най-лесен и достъпен начин.

Интериорни проекти

 

Те са средството да изразим видимо нашите предпочитания и идеи за един интериор, за стиловите ни и най-вече функционални изисквания. С тяхна помощ интериорният дизайнер ще ви покаже доколко сте постигнали съгласие при предварителните разговори и ще ви предложи и свои идеи и виждания, които могат да се окажат значително по-полезни. Те имат най-различен вид в зависимост от това на кой етап е проектът и какви са изискванията на клиента. Понякога се започва от схема на ръка, направена още при първия разговор, за да изясним функционалното разпределение на даден интериор.

 

След това тя прераства в подробен план с точни размери и включени не само мебели, но и структурни промени, източници на осветление и т.н. Заедно с него, за да може да се пристъпи към реализация на проекта, ще получите и разгъвка на всяка стена със същите подробности в точен размер.

 

Те могат да бъдат придружени от набор от мостри за цветове и материали, които интериорният дизайнер предлага за реализация на идеите, заложени в проекта, както и снимки на подобни реализации.

 

При искане на клиента се изработва и подробен тримерен проект с цветове и материали, в който могат да се видят сравнително реалистично мебелите и всички елементи на интериора.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.