НАШИТЕ ГАРАНЦИИ

Ние работим прозрачно. На нашата електронна страница има удобен калкулатор, с помощта на който всеки може достоверно да оцени ориентировъчната стойност на своя ремонт или довършителни работи.

 

Ние сме професионалисти. Наш консултант, интериорен дизайнер, архитект или строителен инженер може да ви посети и консултира по всички въпроси, свързани с видовете материали, организацията на работа, стойността, финансирането, и сроковете на изпълнение. Нашите строители ще изпълнят качествено и в срок вашия проекти щесе погрижат за почистването и извозването на отпадъците след неговото приключване.

 

Ние предлагаме всички услуги под един покрив. По зададена от вас спецификация нашите консултанти могат да направят проучване и предварителна селекция в база данни от над 10 000 имота в нашата партньорска мрежа и да представят най-подходящите за решения за покупко-продажба, финансиране, застраховане, ремонт или поддръжка на търсен или притежаван от вас имот, като спестят вашето време и усилия и ви предоставят цялостна информация за всички разходи, усилия и срокове.

 

Ние осигуряваме финансиране. Ние можем да ви консултираме за най-изгодното за ипотечно кредитиране при покупка на имот и да осигурим пълно или частично потребителско финансиране за строителен ремонт в размер до 50 000 лв. при атрактивни лихвени нива.

 

Ние осигуряваме застраховка и безкасово отсраняване на щети. Нашата компания е първата, която предлага застрахователна гаранция за добро изпълнение и единствената, която в партньорство с водещи застрахователни компании разработва и предлага имуществени застраховки от тип „Имотно каско“ за доверен сервиз и безкасово отстраняване на имуществени щети.

 

Ние имаме програма за лоялни клиенти и ще бъдем ваш дългосрочен партньор. Станете наш клиент и ние ще ви включим в нашата корпоративна програма за лоялни клиенти, която ще ви осигури възможности за натрупване и многократно използване на отстъпки за нашите услуги от вас и ваши близки и приятели, които също бихме могли да включим в нашата програма.

Стани наш партньор

свържи се с нас