Цялостен фасилити мениджмънт

 

Собствениците и наеметалите на офис и административни сгради са убедени, че спестяват пари като оставят поддръжката и ремонта на управителите си, а те своя страна прехвърлят задачите на своя персонал или на отделни хора за съответните дейности. Истината е, че ако вашия персонал е внимателен към клиентите си, те не трябва да имат време да извършват фасилити мениджмънт - почистване, ремонт и поддръжка. Техните първични дейности трябва да бъдат тези, които генерират повече приходи за вашия бизнес. Наемайки “Хаусмайстер” АД като професионален и специфициран фасилити мениджър за обслужване на вашата сграда, вие можете да бъдете спокойни за вашия бизнес и вашите имоти и уверени, че за тях се грижат професионалисти с утвърдени стандарти за качество.

Озеленяване

 

“Хаусмайстер” АД предлага на своите клиенти цялостно озеленяване - проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи. Цялостна подготовка, моделиране на терена и озеленяване на зелени площи, дворове и градини на частни вили и къщи, градини на офис сгради, хотели и хотелски комплекси, почивни бази, паркови пространства и други.

 

Проектиране:

 

Изготвяне на ландшафтни проекти за озеленяване след оглед на мястото и в зависимост от индивидуалните желания на клиента.

 

Изграждане:

 

Засаждане на декоративна растителност, изграждане на алпинеуми, скални и цветни кътове. Обработка на почвата и затревяване със специализирани тревни смески и готови тревни чимове.

 

Поддръжка:

 

  • на тревни площи - косене, плевене, аериране, валиране, подхранване;
  • на дървета, храсти и цветя - резитба, плевене, борба с вредители, подхранване, подготовка за летен и зимен сезон.

 

Борба с вредители

 

Услугата гарантира успешни резултати в борбата с вредители в жилища, зелени площи и търговски обекти от всякакъв тип. Унищожаване на бълхи, кърлежи, мравки, хлебарки, оси и комари, кърлежи, дървеници, плъхове мишки и други вредители.

 

Предишна Следваща