Сухо строителство

Вероятно сте наясно, че с материалите за сухо строителство могат да бъдат осъществени идеите и фантазиите на архитекти и дизайнери, които опознавайки възможностите на материала , поемат все по-големи предизвикателства. То е един модерен и рационален начин за изграждане, преустройство и обновяване на интериора, с който можете да си спестите време и средства.

 

Но преди да се започне изграждането на преградните стени, окачени тавани и двойни подове, трябва първо да се реши точно къде да се изградят и какви да бъдат, т.е. да имате точен проект, за да избегнете скъпо струващи грешки. Специалистът ще ви помогне да вземете правилното решение за разположението им, за избора на материали и изграждането на проекта, а ако е необходимо и за по-пълноценно използване на пространството.

 

Хаусмайстер има голям опит в преструктуриране на пространството, дава професионални съвети как да адаптирате най-успешно помещението, предлага интериорни решения преди да започне строителството, а после извършва и самото строителство или ремонт, включително и с изграждане на преградни стени и окачени тавани, обшивки и декоративни елементи от гипсокартон и всичко, от което има нужда клиентът.

Предстенни обшивки от гипсокартон

 

 

      

Те заместват стандартните вароциментови и гипсови мазилки и успешно се използват за ремонт и довършителни работи на стари помещения и за облицовка на нови тухлени и бетонни стени. Предимствата им - имат ниско си тегло, бързо се монтират и заради липсата на мокри процеси при работа съкращават драстично сроковете за ремонта, а натоварването на носещите строителни елементи се намалява многократно.

 

Освен че са добра възможност за перфектна шумо, пожаро и топлоизолация, предстенните обшивки от гипсокартон гарантират също така висока енергийна ефективност.

Заявка за оглед

 • Обшивка на тавани на конструкция в една равнина, водоустойчив гипсокартон ( труд + материали )
  31.29 лв./m2
 • Предстенна обшивка стени на конструкция ( труд + материали )
  35.76 лв./m2
 • Предстенна обшивка стени на конструкция с водоустойчив гипсокартон ( труд + материали )
  37.38 лв./m2
 • Полагане втори пласт картон-водоустойчив гипсокартон ( труд + материали )
  8.76 лв./m2

С какво сме по-различни?

 • Коректно 24 часово приемане на поръчките за ремонт онлайн през сайта, и на лесен за запомняне телефон.
 • Бърз оглед и педантична подробна оферта.
 • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество.
 • Чисти и спретнати майстори, които се държат любезно и ви правят спокойни за жилището, което ремонтират.
 • Почистване на работния обект в края на деня, изхвърляне на отпадъците и подреждане на почистените инструменти.
 • Завършване в срок и издаване на обекта с Акт 19.
 • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта.
 • Застраховане на имота с иновативната застраховка „Доверен майстор”
 • Включване на всеки клиент в програмата за лоялни клиенти

 

 

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.