Цялостни ремонти

Цялостни ремонти

 

За цялостните ремонти

 

Цялостните ремонти са от изключително значение за последващата поддръжка на помещението и запазването му в отлично състояние за дълъг период от време. Това важи в пълна сила, независимо дали става въпрос за къща, апартамент, офис или някаква друга сграда или помещение. Качеството на извършения цялостен ремонт влияе върху редица елементи, свързани с ежедневното използване на съответното помещение. Започвайки от надеждната топло- и шумоизолация и стигайки до вътрешното обзавеждане и атмосфера в помещението, имащи пряка връзка с емоциите, настроението и работоспособността на човека.

 

Поради изброените дотук факти е много важно кой ще извършва цялостните ремонти във вашия дом или офис. Ние от Хаусмайстер АД имаме богат опит в областта на реализирането на цялостни ремонти и разнообразни строителни дейности. Хаусмайстер АД успешно и ефективно трансферира в България водещите немски стандарти, коректност към клиентите и добри практики в тази сфера. Това помага на 

 

компанията бързо да се превърне в най-предпочитания и доверен партньор за редица международни и български банкови и застрахователни институции, агенции за недвижими имоти, вериги строителни бутици и хипермаркети, архитекти и проектанти.

 

Хаусмайстер АД предлага цялостни ремонти, строителни, финансови и застрахователни решения за имотните въпроси, с които модерният градски човек няма достатъчно време, желание или компетентност да се занимава. А визията на компанията е насочена към постигане на лидерска позиция в качествените цялостни ремонти и интериорни решения, ефективното управление на инвестиционните проекти и поддръжката на недвижимата собственост на активната средна класа. При нас можете да намерите най-добрите опции за извършване на цялостни ремонти в апартамента, къщата и офиса. В следващите редове ще поговорим малко по-подробно именно за тези три основни сфери на приложение на цялостните ремонти – какви са техните особености, как протича процесът на цялостен ремонт и защо изборът ви трябва да се насочи именно към Хаусмайстер АД.  

 

Цялостни ремонти на апартаменти – особености и етапи

 

Апартаментът е може би най-съкровеното и изискващо внимание място, когато става въпрос за извършване на цялостни ремонти. В по-голямата си част хората, живеещи в апартаменти, държат изключително много на тишината, спокойствието и уютната домашна атмосфера. За постигането на подходящата среда обаче, трябва да се полагат ежедневни грижи за апартамента. А дълготраен положителен ефект може да бъде гарантиран само и единствено чрез извършването на качествен и надежден цялостен ремонт на апартамента.

 

Съвременните изисквания за качествени и надеждни цялостни ремонти оставят далеч в миналото убежденията, че всеки човек може да се справи с тях. Всъщност е точно обратното. Цялостният ремонт на апартамента е процес, който изисква следене на правилната последователност в различните етапи, качество и завършеност на всяка стъпка с оглед осигуряването на подходяща основа за следващата такава. Нека да видим кои са основните етапи, съществуващи в процеса на извършване на цялостен ремонт на апартамента:

 

  1. Цялостни ремонти на апартаменти: предварителна подготовка – преди да се започне със същинското извършване на цялостния ремонт, апартаментът трябва да бъде отлично подготвен за този процес. В какво се състои въпросната подготовка за цялостния ремонт? На първо място, е нужно да се изкърти гипсовата мазилка и да се подготвят стените на апартамента за процеса по цялостен ремонт. След това обикновено се преминава към подмяна на тавана и пода, както и премахване на старите врати и дограми. Не бива да се забравя и, че преди да се премине към последващите действия в цялостния ремонт, пространствата трябва да бъдат отлично почистени. При цялостните ремонти винаги се натрупва голямо количество отпадъци и прецизното им и навременно премахване във всеки етап от процеса си е почти задължително.
  2. Цялостни ремонти на апартаменти: време за сложните инсталации – следващият етап от цялостния ремонт на апартамента включва инсталирането или поставянето на по-сложните и многокомпонентни системи и инсталации. Тук веднага се сещаме за новите врати и прозорци, към чието слагане трябва да бъде подходено с голямо внимание, за да се гарантира елиминиране на риска от напукване, течове и други неприятни последствия. Също така към този етап от цялостния ремонт можем да добавим и преработката на тръбопроводната мрежа, извършваните промени по канализационните системи за банята, тоалетната и кухнята, както и поставянето на нова електрическа инсталация.
  3. Цялостни ремонти на апартаменти: топлоизолация и изравняване на стени – топлоизолацията е важен елемент от цялостния ремонт, спомагащ впоследствие за предотвратяване загубите на топлина и запазване на приятната температура в апартамента. След нейното поставяне, процесът на цялостен ремонт продължава с прецизно изравняване на стените и запълване на всички неравности под пода. Също така на този етап от цялостния ремонт могат да бъдат извършени и някои чисто разкрасителни дейности, като поставяне на плочки например.
  4. Цялостни ремонти на апартаменти: финален етап – финалният етап от цялостния ремонт на апартамента е посветен на визуалните елементи и креативните дизайнерски решения. В това отношение можем да споменем боядисването на стените или поставянето на декоративна мазилка, добавянето на различни украси, инсталирането на осветление и т.н. В края на цялостния ремонт се поставят всички уреди и мебели и се прави подходящата подредба на интериора за постигане на желаното настроение и атмосфера в апартамента.

Защо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своята къща?

 

 

Изборът на Хаусмайстер АД ще ви осигури качествено и прецизно изпълнение на процеса по цялостен ремонт на къщата. При нас този процес е свързан с изготвянето и подписването на договор, който носи по-висока степен на сигурност и за двете страни. Хаусмайстер АД ще направи цялостния ремонт доста по-бърз и лесен, като ви спести време и усилия за търсене на майстори и доставка на необходимите материали. В допълнение, избягвате проблеми с несериозни работници, неспазване на срокове и некоректно изпълнение на различните проектни дейности. Благодарение на Хаусмайстер АД в края на процеса по цялостен ремонт на къщата ще получите не само качество и удовлетворителни резултати, но и гаранция за извършената от нашите висококвалифицирани специалисти работа.

максимално точно и прецизно да се определят всички необходими дейности и елементи от него. Ето няколко важни съвета, които ще ви бъдат от голяма полза при извършване на цялостен ремонт на къщата:

Защо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своя апартамент?

 

Хаусмайстер АД трансферира в България водещите немски стандарти и качество в областта на цялостните ремонти. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще ви осигури професионално направен, естетически издържан и преценен до най-малкия детайл цялостен ремонт на апартамента. В допълнение, цялостният ремонт ще приключи в предварително уговорените срокове, съобразени изцяло както с вашите програми и планове, така и с адекватните времеви критерии за прецизно изпълнение на проектните дейности. Основната цел на Хаусмайстер АД е чрез цялостните ремонти на апартаменти да постигне задоволителни за клиентите резултати и да им гарантира повече уют, комфорт и наслада при прибиране у дома.

 

Цялостни ремонти на къщи – основни принципи и съвети

 

Що се отнася до цялостните ремонти на къщи, те също си имат своите особености и отличителни характеристики. Преди стартирането на същинския процес по цялостен ремонт е добре специалист да направи детайлен оглед на къщата, за да могат 

-       цялостни ремонти на къщи: откъде се започва – в тази връзка е първият съвет, който ще ви дадем относно цялостния ремонт на къщата. Въпросният процес винаги се започва от покрива надолу. Важно е да отбележим, че когато се изисква само смяна на керемидите, работата може да стартира веднага. В случай обаче, че се налага да се смени и покривната конструкция, ще бъдат нужни проект и разрешение за строеж от съответната община.

-       цялостни ремонти на къщи: премахване на съществуващи стени – когато става въпрос за значителни промени на стени и разпределения, отново трябва да се изготви проект. Добре е също така предварително да се направи консултация с инженер – конструктор относно безопасността на съответните промени. Иначе първата същинска дейност от този елемент на цялостния ремонт на къщата е къртенето. Стартът на изграждането на новите стени се дава едва след като старите са изцяло премахнати. А когато този процес от цялостния ремонт на къщата приключи, обикновено се преминава към полагане на различните видове инсталации.

-       цялостни ремонти на къщи: работа по инсталациите – в този етап от процеса по цялостен ремонт на къщата включваме всички дейности, свързани с електро, ВиК и ОВ инсталациите. Специално отоплителната инсталация е още един елемент от цялостния ремонт, за който ще ви трябва проект. Едва след като всичко по въпросния проект е готово, може да се премине към прокарването на тръбите. А когато завърши работата по инсталациите, е време и за т.нар. мокри процеси.

-       цялостни ремонти на къщи: мокри процеси – с това понятие се обозначават процесите от цялостния ремонт, свързани с измазването на обекта. Като например различните видове мазилки, настилки, замазки и шпакловки. Най-добре е да се започне със замазване на тавана и след това да се премине съответно към стените и пода. При цялостен ремонт на къща препоръчваме пластовете на мазилките и замазките да бъдат по два сантиметра. Когато те изсъхнат, е време да се обърне внимание и на шпакловането и боядисването на стените. В повечето случаи боядисването се оставя като последен етап от цялостния ремонт на къщата, като по време на извършването му се покрива паркета с цел избягване на неприятни последствия за него.

Цялостни ремонти на офиси – какво трябва да знаете

 

Когато става въпрос за цялостни ремонти на офиси, трябва да се подхожда с дори още повече внимание. Защото обликът и атмосферата на офиса играе голяма роля за мотивацията и продуктивността на всички служители, а оттам – и за резултатите на вашата фирма. Ето няколко съвета, които можем да ви дадем във връзка с цялостния ремонт и интериорните решения в офиса:

 

-       осигурете удобство и комфорт на служителите – най-важната цел на цялостния ремонт на офиса трябва да бъде осигуряването на максимална степен на удобство и комфорт, както и на подходяща среда за работа на служителите. Това може да се постигне чрез гарантиране на надеждна топло- и шумоизолация, поставяне на подходящи врати и прозорци, както и адекватно последващо обзавеждане.

-       проектирайте зони според съответните цели -  освен за работа, офисът би могъл да бъде използван и като място за сключване на сделки, срещи с клиенти и партньори. Правилно извършеният цялостен ремонт и вътрешно обзавеждане ще ви помогнат да изградите в офиса различни зони, отговарящи по най-добрия начин на желаните от вас приложения.

-       мотивирайте чрез креативни идеи – креативните интериорни решения безспорно могат да увеличат мотивацията и работоспособността на вашите служители. Така че помислете кои са най-подходящите цветове, дизайни и подредби за вашия офис. След това ги приложете и си гарантирайте доволни служители и добри фирмени резултати.

 

Защо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своя офис?

 

Нашите висококвалифицирани специалисти с богат и разнообразен опит са добре запознати с последните световни тенденции в цялостния ремонт и интериорния дизайн на офиса, както и с най-добрите продукти на пазара за осъществяването им. Те ще ви помогнат да превърнете офиса в идеалната работна среда, стимулираща служителите да бъдат активни, пълни с идеи и мотивирани да дадат своя принос за бъдещите успехи на фирмата.

 

 

Изберете Хаусмайстер АД и си гарантирайте най-качествените и ефективни цялостни ремонти за вашия апартамент, къща или офис!

 

За цялостните ремонти
Цялостни ремонти на апартаменти – особености и етапи
Защо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своята къща?
ащо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своя апартамент?
Цялостни ремонти на къщи – основни принципи и съвети
Цялостни ремонти на офиси – какво трябва да знаете
Защо да изберете Хаусмайстер АД за цялостния ремонт на своя офис?