Домашен майстор

 

 

Ново! Вече имате персонален домашен майстор 24/7!

 

Хаусмайстер изгради национална верига от имотни сервизи, за да направи живота ви по-спокоен и лишен от тревоги. Вече не  е нужно да се чудите кой ще ви помогне за авария в дома. Кой ще ви подмени осветителни тела, контакти, ключове, водопроводни елементи. Или кой ще ви пренесе авариралия домакински уред до сервиз, и ще ви осигури временен. Това е Хаусмайстер, с денонощната си спешна линия 02/93030! Ние сме тук, за да поддържаме имота ви в перфектно състояние, и да реагираме експресно, ако се наложи.

 

Първо ще дойдем и ще направим имотен одит, като отбележим всичко, което е на път да аварира, или вече не работи, ще го отремонтираме и ще поддържаме състоянието на имота такова, каквото вие бихте искали. И всичко това срещу скромна абонаментна такса.

 

 • Абонаментна поддръжка на имоти (жилищни, комерсиални, индустриални)
 • Покритие и за големи електро домакински уреди
 • Планови и аварийни ремонти
 • Безкасово отстраняване на имуществени щети с контракт към застрахователя – Домашно каско
 • Ексклузивни отстъпки за абонатите за всички допълнителни имотни услуги
 • Денонощна аварийна линия
 • 3 вида пакети с различно покритие на услуги
 • 24/7 готовност за допълнителни ремонти и аварийна реакция
 • Онлайн офертии възможност за лично управление на ремонта през нашия сайт
 • Национално покритие – София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Стара Загора,  Банско и Слънчев бряг

 

 Преди да ви запознаем със същността на услугата „Домашен майстор“, ще ви представим накратко нашата фирма Хаусмайстер АД. Защото не е важно само каква услуга е налична на пазара, а и кой я предлага. Кое гарантира качеството и надеждността на услугата ‚Домашен майстор“, част от портфолиото на Хаусмайстер АД? На първо място, Хаусмайстер АД е модерна компания за комплексни решения за дома и офиса, изцяло трансферираща у нас водещия немски опит и стандарти, коректността към клиентите и добрите практики в сферата. Благодарение на своята професионална и прецизна работа, фирмата се е превърнала в предпочитан партньор за водещи международни и български банкови и застрахователни институции, агенции за недвижими имоти, вериги строителни бутици и хипермаркети, архитекти и проектанти. Чрез услугата си „Домашен майстор“ Хаусмайстер АД предлага цялостни строителни, финансови и застрахователни all inclusive решения на модерният градски човек, който няма достатъчно време или желание да се занимава с подобни въпроси.

 

Какво трябва да знаете за услугата ни „Домашен майстор“?

Основната цел на услугата „Домашен майстор“ е да бъде предоставена на клиента една схема за цялостна поддръжка на неговия имот, която ще направи ежедневието му по-спокойно и лишено от излишни тревоги. Схема, включваща абсолютно всичко, от което се нуждае клиентът. Започвайки от планови и аварийни ремонти, и стигайки до безкасово отстраняване на имуществени щети с контракт към застрахователя (Домашно каско). Към услугата „Домашен майстор“ е добавена и денонощна аварийна линия, позволяваща ни да реагираме светкавично в случаи на аварии и неприятни инциденти във вашия дом. И не на последно място, услугата „Домашен майстор“ има национално покритие, включващо София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе и Стара Загора. В най-скоро време предстои да бъде изградено такова покритие и на територията на курортните селища Банско и Слънчев бряг.

Основни предимства на услугата „Домашен майстор“

Услугата „Домашен майстор“ предлага редица предимства за вас като потребители. Утвърдените етични принципи и строгите немски стандарти, на базата на които е разработена услугата „Домашен майстор“, гарантират напълно нейното качество и надеждност. От друга страна, фактът, че всички необходими за дома или офиса дейности са събрани в един пакет, осигурява по-голяма ефективност и удобство за потребителя. Повече за отделните пакети на услугата „Домашен майстор“ ще поговорим в следващата точка от текста. Нека сега да обобщим накратко главните преимущества, които услугата „Домашен майстор“ носи на вас и вашия имот:

 

 • „Домашен майстор“: всички дейности в едно – с услугата си „Домашен майстор“ ние на практика предоставяме в едно необходимите дейности, свързани с поддръжката на дома и офиса. Започвайки от строителните, ремонтните и довършителните работи, и стигайки до инвестиционното планиране и управление на недвижимата собственост. Но това съвсем не е всичко. Благодарение на услугата „Домашен майстор“ ще получите професионална и квалифицирана помощ и по отношение на монтажа на електрически инсталации, вътрешното обзавеждане и реализирането на различни интериорни решения. Услугата „Домашен майстор“ е лесно, бързо и удобно решение за всеки един проблем, възникнал във вашия дом или офис.
 • „Домашен майстор“: избягване на хаоса с различни изпълнители – вероятно знаете колко трудно се правят каквито и да било строителни или ремонтни дейности, когато е необходимо договаряне с множество малки изпълнители и доставчици на материали. Няма да сгрешим, ако кажем, че в редица случаи настъпва истински хаос. Хаос, при който се случва припокриване (или непокриване) на задачите, преразход на средства и материали, и съответно незадоволителен краен резултат.Благодарение на услугата „Домашен майстор“, вие ще избегнете подобни неприятни преживявания. Клиентите на Хаусмайстер АД, избрали някой от пакетите „Домашен майстор“, печелят преимуществото да се договарят със само един професионален изпълнител. Изпълнител, който е оторизиран и отговорен за всички дейности, срокове и бюджети, и управлява проекта от името на своя клиент.
 • „Домашен майстор“: съдействие за финансиране – качественото и надеждно изпълнение на строителните и ремонтните дейности съвсем не е единственото, което ще получите от пакетите „Домашен майстор“. В допълнение, избирайки услугата „Домашен майстор“, вие ще се сдобиете с партньор, който може да ви съдейства по отношение намиране на най-добрите опции за пълно или частично ипотечно и потребителско финансиране и имуществено застраховане. По този начин ще си спестите доста време и усилия, заедно с това гарантирайки си оптималните във финансов план решения за вашия дом или офис. 
 • „Домашен майстор“: утвърдени немски стандарти – всички мениджъри, служители и подизпълнители на Хаусмайстер АД спазват в работата си строги етични принципи за защита интересите на своите клиенти. В допълнение, услугата „Домашен майстор“ се осъществява в съответствие с утвърдени немски стандарти, отнасящи се до всеки един елемент от проектната дейност. В това число договаряне, съгласуване, изпълнение, приключване и предаване на своите ангажименти по строителни, ремонти и довършителни работи, планиране и управление на инвестиционни проекти, поддръжка на недвижима собственост. Избирайки пакетите „Домашен майстор“, вие ще получите услуга, осъществявана по най-високите съвременни стандарти, както и партньор, за когото вашите нужди, интереси и предпочитания са винаги на първо място.
 • „Домашен майстор“: прецизно и навременно изпълнение - услугата „Домашен майстор“, предлагана от Хаусмайстер АД, ви гарантира прецизно и навременно изпълнение на всички дейности, свързани с поддръжката на дома и офиса. Няма никакво значение дали става въпрос за строителни, финансови или застрахователни такива. Мениджърите, служителите и подизпълнителите, участващи в предоставянето на услугата „Домашен майстор“, поемат отговорността за коректното изпълнение на всяка една от проектните дейности в рамките на договорените обхват, бюджет и срок за доставка.
 • „Домашен майстор“: гаранция за качество – това е един от елементите, отличаващи в най-голяма степен предлаганите от Хаусмайстер АД пакети „Домашен майстор“ от други подобни услуги на пазара. Компанията дава на своите клиенти и партньори гаранции за качествено изпълнение и носи морална и материална отговорност за осъществяването му. Това става чрез застраховане на професионалните рискове и отстраняване на дефекти или незадоволителни резултати. Качество, ефективност и удовлетвореност от резултатите – това ще получите, ако изберете нашата услуга „Домашен майстор“.
 • „Домашен майстор“: висококвалифициран технически персонал – персоналът, занимаващ се с осъществяване на свързаните с услугата „Домашен майстор“ дейности, се състои само и единствено от висококвалифицирани в своите сфери специалисти. В това число архитекти, интериорни дизайнери и строителни инженери с богат и разностранен опит в областта на интериорните решения, ремонтните и довършителните работи, инвестиционното строителство, техническата поддръжка и управлението на недвижима собственост. Те ще гарантират качественото и прецизно извършване на всички дейности, част от услугата „Домашен майстор“, както и постигането на удовлетворителни за вас като клиенти резултати.
 • „Домашен майстор“: опитен управленски екип – надеждният и опитен управленски екип, отговарящ за реализирането на услугата „Домашен майстор“, гарантира, че всички свързани с нея дейности ще бъдат извършени с необходимото качество и прецизност. Той включва мениджъри с богат регионален и международен опит в областта на стратегическото бизнес и финансово планиране и управление, маркетинга и рекламата, строително – ремонтните дейности и поддръжката на недвижимата собственост. Членове на Съвета на директорите на Хаусмайстер АД са успешни и доказали се предприемачи по отношение създаването и развитието на бизнес начинания и компании в България и Югоизточна Европа. В този смисъл, избирайки услугата „Домашен майстор“, можете да бъдете сигурни, че оставяте поддръжката на своя имот във възможно най-добрите ръце и всички проектни дейности ще бъдат извършени качествено, коректно и с грижа за вашите нужди, интереси и предпочитания.

Услугата „Домашен майстор“ – пакети и особености

За да отговорим максимално на нуждите и предпочитанията на всички наши клиенти, сме изготвили три отделни пакета „Домашен майстор“ – малък, среден и премиум пакет. Всеки един от тези пакети „Домашен майстор“ има своите особености и отличителни характеристики както по отношение на цената, така и във връзка с покритието на различните услуги.  „Домашен майстор“: Малък пакет – предлага се на абонаментна цена от 29 лева на месец. Той включва основните дейности, необходими за нормалната поддръжка на един имот. Ето какво ще получите, ако изберете малкия пакет „Домашен майстор“:

 

 • „Домашен майстор“: безплатен годишен диагностичен оглед на дома и уредите – в това число влизат вътрешен и външен одит на конструкцията, проверка на всички системи (водна, електрическа и т.н.), проверка на основните уреди, както и проверка на вратите и прозорците. Накрая, в рамките на услугата „Домашен майстор“, се изготвя писмена диагностика и предписание за отстраняване на възможните проблеми.
 •  „Домашен майстор“: безплатни аварийни услуги (1 път годишно с реакция до 24 часа) – въпросните аварийни услуги, част от малкия пакет „Домашен майстор“, се отнасят до необходим ремонт на дограмата, авария на бойлер, запушени канали, теч на радиатор, мивка или тоалетно казанче, повреди в електрическата инсталация и различни ключарски услуги.
 •  „Домашен майстор“: застраховка, покриваща щети до 40 хиляди лева – тя ще ви помогне в случаи на щети от пожари, експлозии, различни природни бедствия (мълнии, градушки, наводнения) или удар от летателен апарат.

В допълнение, при избор на малкия пакет „Домашен майстор“, вие имате право на 30% отстъпка от стойността на труда при планирани ремонти.

 

„Домашен майстор“: Среден пакет – средният пакет „Домашен майстор“ е стъпка напред в осигуряването на постоянна и надеждна поддръжка на имота. Неговата абонаментна цена е 49 лева на месец и включва:

 • „Домашен майстор“: безплатен годишен диагностичен оглед на дома и уредите – в него влизат абсолютно всички дейности, предвидени и в диагностичния оглед на малкия пакет „Домашен майстор“.
 •  „Домашен майстор“: безплатни аварийни услуги – тук вече те се правят 2 пъти годишно с реакция до 24 часа. Отнасят се до повредите, споменати и в малкия пакет.
 • „Домашен майстор“: застраховка – отново покрива щети до 40 хиляди лева, причинени от бедствията, които споменахме в предишния абзац. 

Избирайки средния пакет „Домашен майстор“, вие получавате 40% отстъпка при планирани ремонти от стойността на труда – до 690 лева.

 

 • „Домашен майстор“: безплатен годишен диагностичен преглед на дома и уредите – съдържа всички дейности от предишните два пакета.

 

 • „Домашен майстор“: безплатни аварийни услуги – извършвани 3 пъти годишно с реакция до 24 часа. Отстраняват се всички проблеми, споменати в малкия и средния пакет. 
 • „Домашен майстор“: застраховка – при премиум пакета „Домашен майстор“ получавате максималната застраховка, покриваща щети до 100 хиляди лева. Тя важи за всички инциденти и бедствия, споменати в предишните пакети.

 

В допълнение, премиум пакета „Домашен майстор“ ви дава право на 50% отстъпка при планирани ремонти от стойността на труда – до 1500 лева, както и на ползване на консиерж на стойност до 100 лева веднъж годишно.

 

Изберете услугата „Домашен майстор“ и гарантирайте на вашия имот поддръжка от най-високо качество!

 

Какво трябва да знаете за услугата ни „Домашен майстор“? 

Основни предимства на услугата „Домашен майстор“ 

Услугата „Домашен майстор“ – пакети и особености