Строителство до ключ

  

До ключ” при Хаусмайстер означава да започнем от покупката на парцел, да съгласуваме на плановете за строеж, да изпълним на изкопните работи, изграждането на основите, грубото строителство, шпакловките и замазките, изолациите, боядисването, лепенето на тапети, поставянето на плочки, фаянс, теракот, гранитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки,  монтаж на контакти, ключове за осветление, осветителни тела, монтаж на преходни лайсни, корнизи, первази и много други. Последващият интериорен дизайн и обзавеждане също може да е наша грижа. Когато строим ”до ключ”, ние предаваме нашите обекти напълно завършени – в готов за използване вид.

 

Процесът на създаване на всяка една сграда изисква събирането на едно място на строителни специалисти, архитекти, дизайнери, но винаги най-важен остава крайният резултат. Ние координираме и контролираме работата на подизпълнителите, с които работим, за да сме сигурни в качеството на проекта, строежа,довършителните работи и интериорния дизайн. Нашата крайна цел е да Ви предадем ключа на дома, в който веднага можете да започнете да живеете!

 

 

 

Проекти за заведения 

       

      

       Заведението е атмосфера. Ако на едно място си създал атмосфера, означава че си свършил работата добре.

 

       Ако си успял да накараш хората , които го посещават да се почувстват различно означава , че си създал мястото.  Хаусмайстер е компанията , която ще обърне внимание на всеки детайл, може да предостави нещо различно за всеки вкус и да задоволи напълно Вашите изисквания. Индивидуален подход към всеки клиент – това е нашата гаранция на успех и доверие.

 

       Реализираните търговски обекти се отличават с единство на естетика и функционалност, креативни дизайнерски и функционални пространствени решения.

Заявка за оглед

 

 

 

 

 

  • Намиране на терен
  • Безплатен премиум проект
  • Административна и юридическа подкрепа
  • Прозрачна оферта до последния детайл
  • Гъвкави пакети за строителство и довършване – икономичен, стандартен и премиум.
  • Перфектно изпълнение с гаранция
  • Личен ръководител на всички дейности