Строителство до ключ

     

До ключ” при Хаусмайстер означава да започнем от покупката на парцел, да съгласуваме на плановете за строеж, да изпълним на изкопните работи, изграждането на основите, грубото строителство, шпакловките и замазките, изолациите, боядисването, лепенето на тапети, поставянето на плочки, фаянс, теракот, гранитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки,  монтаж на контакти, ключове за осветление, осветителни тела, монтаж на преходни лайсни, корнизи, первази и много други. Последващият интериорен дизайн и обзавеждане също може да е наша грижа. Когато строим ”до ключ”, ние предаваме нашите обекти напълно завършени – в готов за използване вид.

 

Процесът на създаване на всяка една сграда изисква събирането на едно място на строителни специалисти, архитекти, дизайнери, но винаги най-важен остава крайният резултат. Ние координираме и контролираме работата на подизпълнителите, с които работим, за да сме сигурни в качеството на проекта, строежа,довършителните работи и интериорния дизайн. Нашата крайна цел е да Ви предадем ключа на дома, в който веднага можете да започнете да живеете!

 

 

Проекти за офиси

       

      

Офисът - място , където работят хора, място , където се раждат идеи, място, където се сключват сделки...

 

Хаусмайстер е Вашият коректен бизнес партньор, готов да отговори на Вашите изисквания и да работи в името на едно ползотворно сътрудничество. Хаусмайстер извършва комплексно проучване, консултиране и проектиране. Ние ежедневно доказваме, че комплексното обслужване повишава качеството, спестява време и усилия и запазва вашите пари.

 

Ако имате нужда от помощ или колебания нашият екип е насреща за да Ви ориентира в правилната насока как да изразите Вашите идеи чрез нашият творчески потенциал.

Заявка за оглед

 

 

 

 

 

  • Намиране на терен
  • Безплатен премиум проект
  • Административна и юридическа подкрепа
  • Прозрачна оферта до последния детайл
  • Гъвкави пакети за строителство и довършване – икономичен, стандартен и премиум.
  • Перфектно изпълнение с гаранция
  • Личен ръководител на всички дейности