Строителство до ключ

 

До ключ” при Хаусмайстер означава да започнем от покупката на парцел, да съгласуваме на плановете за строеж, да изпълним на изкопните работи, изграждането на основите, грубото строителство, шпакловките и замазките, изолациите, боядисването, лепенето на тапети, поставянето на плочки, фаянс, теракот, гранитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки,  монтаж на контакти, ключове за осветление, осветителни тела, монтаж на преходни лайсни, корнизи, первази и много други. Последващият интериорен дизайн и обзавеждане също може да е наша грижа. Когато строим ”до ключ”, ние предаваме нашите обекти напълно завършени – в готов за използване вид.

 

Процесът на създаване на всяка една сграда изисква събирането на едно място на строителни специалисти, архитекти, дизайнери, но винаги най-важен остава крайният резултат. Ние координираме и контролираме работата на подизпълнителите, с които работим, за да сме сигурни в качеството на проекта, строежа,довършителните работи и интериорния дизайн. Нашата крайна цел е да Ви предадем ключа на дома, в който веднага можете да започнете да живеете!

 

 

Проекти за магазини

       

      

Хаусмайстер е Вашият надежден партньор , който може да предложи цялостен пакет от услуги свързани с реализирането на един проект – преди, по време и след строителните дейности.

 

Екипът ни от професионалисти има солиден опит в изграждането и реализирането на малки, средни и големи търговски обекти. Усилията на Хаусмайстер са ориентирани към нуждите на клиентите чрез създаване на функционални обекти с привлекателна и приятна среда, която да стимулира потребителското потребление. Вярваме, че високите стандарти улесняват избора и че всеки има право на най-добрия продукт и на най-доброто обслужване. Хаусмайстер сме готови да Ви го дадем и го даваме с удоволствие и радост, защото Вашето щастие прави щастливи и нас.

Заявка за оглед

 

 

 

 

 

  • Намиране на терен
  • Безплатен премиум проект
  • Административна и юридическа подкрепа
  • Прозрачна оферта до последния детайл
  • Гъвкави пакети за строителство и довършване – икономичен, стандартен и премиум.
  • Перфектно изпълнение с гаранция
  • Личен ръководител на всички дейности