Обзавеждане - примерни решения

Хаусмайстер предлага цялостни интериорни решения, от първоначалната идея до крайната реализация. За да ви улесним при избора, ние сме подбрали някои готови примерни решения за всяка стая, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашия собствен дом. Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете вашата възможна нова баня, кухня или дневна сред тях!

 

Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането.Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.

Спалня

 

Спалнята ни осигурява почивката, без която не можем. Затова тя трябва да бъде проектирана така, че да създава усещането за свежест, спокойствие и уют. Да отговаря на определени изисквания за шумозаглушеност, регулиране на светлината, да ни осигури лесен достъп до шкафовете за дрехи и бельо, място за сутрешен тоалет, а понякога и място за малко работа.

 

Възможно е в нея да са включени и други функции – след като ни разкажете от какво точно имате нужда, нашите дизайнери ще ви предложат красив и функционален проект за вашата спалня, обединяващ всички тях по най-елегантния и удобен за вас начин. И не само това – ние ще осигурим всички мебели, подходящо осветление, текстил и аксесоари, които да отговарят на вашите стилови предпочитания, ще направим най-добрата цветова координация между тях и ще изпълним максимално точно и качествено проекта, който сте приели.

 

Хаусмайстер ви предлага някои готови решения, които могат да ви послужат за вдъхновение и идеи – разгледайте ги и ни се обадете, за да стигнем заедно до най-доброто решение за вашата спалня!

Топ Предложения

Избери квадратура:
12 м215 м2
Избери ценови диапазон:
3010 лв.10850 лв.
Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин