Обзавеждане - примерни решения

Хаусмайстер предлага цялостни интериорни решения, от първоначалната идея до крайната реализация. За да ви улесним при избора, ние сме подбрали някои готови примерни решения за всяка стая, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашия собствен дом. Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете вашата възможна нова баня, кухня или дневна сред тях!

 

Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането.Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.

Кухня

 

Не случайно се казва, че кухнята е сърцето на дома - тя осигурява някои от най-съществените функции в него при това често на ограничена площ. И няма съмнение, че всички искаме тя да бъде максимално привлекателна и добре проектирана.

 

Тя е мястото, където се събира не само семейството, но и приятелите – така, докато приготвяме храната, да си поговорим. Вероятно и заради това все по-голяма популярност имат решенията на отвореното пространство у дома, където кухнята е част от дневната, а функцията на трапезарията като отделно помещение вече е на изчезване. Тя просто отдавна е приобщена към кухнята.

 

Една друга глобална тенденция за интериора като цяло е валидна също и за кухните – те съчетават успешно модерните технологии и ефективността с топлината на миналото, изразена в естествени материали, меки форми и топли цветове.

 

Независимо от това какво решение за дизайна на новата си кухня ще вземете, тя си остава едно от помещенията у дома, които изискват максимално точно и много добре обмислено планиране и детайлен проект. Защото дори и грешка с част от сантиметъра може да бъде причина за неочаквани допълнителни разходи.

 

Вижте нашите предложения за кухнята – те са само идеи, които могат да ви бъдат полезни и да станат основата за решение на вашата собствена кухня. Ние можем да ви бъдем полезни – с дизайна, реализацията на проекта и цялостния ремонт. Hausmeister гарантира качество и точност, работа с най-добрите материали и продукти.

Топ Предложения

Избери квадратура:
4 м222 м2
Избери ценови диапазон:
5320 лв.16800 лв.
  1. 1
  2. 2

Клиентите ни споделиха

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин