Обзавеждане - примерни решения

Хаусмайстер предлага цялостни интериорни решения, от първоначалната идея до крайната реализация. За да ви улесним при избора, ние сме подбрали някои готови примерни решения за всяка стая, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашия собствен дом. Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете вашата възможна нова баня, кухня или дневна сред тях!

 

Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането.Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.

Градина

 

Лятото е времето за живот на открито - може би се нуждаете от освежаване на верандата, терасата , градината или вилата? Ние можем да ви бъдем полезни - не само с много идеи, но и с реализацията им.

 

Това безценно допълнително жилищно пространство, където пием кафето си, четем, приемаме гости или просто си почиваме може да бъде много удобно и красиво. И то не само през лятото - можем да се наслаждаваме на прекрасни мигове в градината и в края на пролетта, лятото и началото на есента. А защо не и на вкусно похапване близо до горящата камина или барбекю?

 

Напоследък все по-често се наблюдава тенденция за преливане на пространството от вътре навън, заличаване на границата между двете. А това означава правилен подбор на обзавеждането, настилките и всичко необходимо, добро планиране и качествено изпълнение на проектите. Хаусмайстер не само ще ви помогне успешно за всичко това, но и ще ви спести време и главоболия в процеса.

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин