Обзавеждане - примерни решения

Хаусмайстер предлага цялостни интериорни решения, от първоначалната идея до крайната реализация. За да ви улесним при избора, ние сме подбрали някои готови примерни решения за всяка стая, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашия собствен дом. Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете вашата възможна нова баня, кухня или дневна сред тях!

 

Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането.Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.

Дневна

 

Това е стаята, в която се събира цялото семейство, както и мястото, където посрещаме приятели и гости. Тя обикновено обединява много функции, често е част от цяло отворено пространство, в което влизат и кухнята и мястото за хранене. За да може да изпълнява добре всички тези функции, дневната трябва да бъде добре планирана – с правилно оформени функционални зони и лесен достъп до всяка от тях.

 

Но функцията не е единственото важно нещо, за което трябва да помислим – дневната трябва да бъде приветлива, удобна и уютна, да отразява вкусовете и предпочитанията на обитателите си. Дори да обединява различните им стилови изисквания – да, наистина, и това се случва, когато съпругата иска модерен дом, а съпругът предпочита класическия стил. Не се страхувайте – ние можем да ви помогнем и за такива решения, както и цялостния интериорен дизайн на вашата дневна.

 

Известно е, че добрият дизайн спомага за щастието и благополучието в един дом, добавя стойност към ежедневието ни. Хаусмайстер може да ви помогне да постигнете това – ние не само следим тенденциите и новостите в интериорния дизайн и можем да ви предложим най-доброто решение за вашия интериор, но и ще го реализираме с най-добрите майстори и продукти.

 

Можете да разгледате някои готови примерни решения за дневна, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашата собствена дневна. Независимо дали ще си харесате някои от тях или искате нещо съвсем различно – обадете ни се! Ние можем да ви предложим най-доброто решение за вашите конкретни нужди и изисквания.

 

Но не забравяйте, че преди да започнете ремонта или поставянето на кабелите и контактите, трябва да имате готов проект с ясна идея за функционалното разпределение на всяка зона, за да не се налагат промени след това. Ние ще ви помогнем и за проекта и за реализацията му!

Топ Предложения

Избери квадратура:
17 м225 м2
Избери ценови диапазон:
4140 лв.6344 лв.
Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин