Обзавеждане - примерни решения

Хаусмайстер предлага цялостни интериорни решения, от първоначалната идея до крайната реализация. За да ви улесним при избора, ние сме подбрали някои готови примерни решения за всяка стая, които могат да ви послужат за вдъхновение или идея за вашия собствен дом. Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете вашата възможна нова баня, кухня или дневна сред тях!

 

Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането.Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.

Детска стая

Тук дизайнът е особено важен, както за най-малките, така и за по-големите, включително и тийнейджърите - нещата, които малкото дете вижда около себе си формират до голяма степен първите му представи, създават естетически критерии, възпитават. Една добре проектирана стая може да действа едновременно стимулиращо за интелектуалното развитие на детето, да вдъхновява за творчески изяви юношата, но и да осигурява спокойна среда за тяхното развитие и израстване. Дизайнът й може да бъде по-гъвкав и да се променя според нуждите на детето, така че с малки промени стаята да ‘расте’ заедно с него.

 

Това, което не трябва да се забравя, е безопасността на детските и юношеските стаи - важни са както боите и подовите настилки, така и материалите, от които са направени мебелите, дизайнът на самите мебели.

 

Координацията на цветовете допринася много за цялостната обстановка, а използваните цветове също могат да влияят върху поведението и настроенията на децата.

 

Не забравяйте също така, че за изпълнение на проектите за обзавеждане и осигуряване на всеки от елементите на интериора е необходимо време и най-бързо и лесно това може да стане с помощта на професионалист. Хаусмайстер ще ви осигури такъв както за проекта на вашата детска стая, така и за реализацията му.

 

Инвестицията в една добре проектирана и качествено изпълнена безопасна и вдъхновяваща детска стая е една от най-смислените - за да могат децата ни, малки или големи, да учат и живеят пълноценно и щастливо.

Топ Предложения

Избери квадратура:
14 м218 м2
Избери ценови диапазон:
2300 лв.12400 лв.
Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин