Как работим

Работата по един интериорен проект може да включва различни етапи и дейности – всичко зависи от вашите конкретни изисквания и договорът, който сме подписали. Но, за да стигнем до там, започваме с първа среща и оглед на интериора, за който сте ни повикали. А това може да стане както чрез обаждане на телефон 02 9 30 30, така и с писмена заявка от тук чрез формата ЗАЯВКА ЗА УСЛУГА вдясно на екрана. Бутоните по-долу ще ви дадат по-ясна представа за това какви са възможните проекти, които можете да получите, етапите на работа, през които минаваме и начинът на реализация на проектите.

 

Както вече вероятно сте разбрали, Хаусмайстер предлага всичко под един покрив – от намирането на жилище, до обзавеждането и поддръжката му, предоставяйки ви и необходимата професионална и финансова подкрепа.

РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОЕКТА

Ние сме различни, защото предлагаме много повече от обичайно приетото – Хаусмайстер не само ще проектира интериора на вашия имот, но след това ще изпълни всички дейности по реализацията на проекта и, при желание от ваша страна, ще го поддържаме в състоянието, в което сме го предали. А ако не ви достигат средствата за всичко това, ние ще ви консултираме и осигурим изгоден целеви кредит за вашите имотни нужди. В случай, че ремонтираният и застрахован от нас ваш имот претърпи застрахователно събитие, ние ще отстраним щетата безкасово. Нашата цел е имотът да ви носи само радост, а не грижи.

 

А изпълнението на приетия проект от нас гарантира, ще готовият резултат ще съответства максимално на очакванията ви от предложения интериорен проект.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин