Как работим

Работата по един интериорен проект може да включва различни етапи и дейности – всичко зависи от вашите конкретни изисквания и договорът, който сме подписали. Но, за да стигнем до там, започваме с първа среща и оглед на интериора, за който сте ни повикали. А това може да стане както чрез обаждане на телефон 02 9 30 30, така и с писмена заявка от тук чрез формата ЗАЯВКА ЗА УСЛУГА вдясно на екрана. Бутоните по-долу ще ви дадат по-ясна представа за това какви са възможните проекти, които можете да получите, етапите на работа, през които минаваме и начинът на реализация на проектите. Както вече вероятно сте разбрали,

 

Хаусмайстер предлага всичко под един покрив – от намирането на жилище, до обзавеждането и поддръжката му, предоставяйки ви и необходимата професионална и финансова подкрепа.

ЕТАПИ НА ПРОЕКТИРАНЕ

След обсъждане на офертата и сключване на договор за работа, започваме проектиране. То включва няколко етапа, които ще бъдат описани в договора, но могат да варират в зависимост от вида на работата и изискванията на клиента. Започваме с идеен проект или концептуален план и идейно решение за функционално разпределение на интериора, който след одобрение прераства в работен проект и служи за основа на цялостната работа по реализацията на вашите изисквания. За да гарантираме крайния резултат, ние предпочитаме да извършим и авторски надзор, както и цялата работа по реализацията на проекта.

 

При идейния проект въз основа на проведените разговори се определят основните функционални зони в интериорното пространство, схематично се нанасят отделните групи мебели, предложения за дизайна, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението – всичко това става след разглеждане на мостри и подробно обсъждане с вас.

 

След приемане на идейния проект от клиента започваме разработване на работен проект, включващ:

  • подробни планове с всички необходими схеми за реализацията на проекта като позициониране на електро и ВиК инсталацията, местоположение на осветителни тела, настилки, елементи от гипсокартон (ако е необходимо), изработване на мебели по поръчка при изискване от клиента (вижте ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН) и т.н.;
  • разгъвки по стени с детайли и точни размери;
  • триизмерен интериорен проект с ясно представяне на цветовете и материалите, които сме избрали заедно.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин