Интериорни решения

Интериорният дизайн прави домовете уютни и функционални, офисите – приятни за работа, магазините, хотелите и заведенията – привлекателни. Затова, не пренебрегвайте професионалната помощ – тя не само ще ви осигури добър резултат, но и ще ви помогне да спечелите повече клиенти!

 

Един добър интериорен дизайнер е запознат както с най-качествените материали и мебели на пазара, така и с последните новости и тенденции в обзавеждането и ще ви предложи това, което е най-подходящо за вашите конкретни изисквания и възможности на дадения интериор, съобразно с предвидения бюджет. В Хаусмайстер ние сме професионалисти, които могат да ви осигурят не само тази услуга, но и реализацията на предложените интериорни решения на достъпни цени и без обичайните стресове и главоболия.

 

Добре е да не забравяте също така, че за всеки вид интериор има специфични изисквания и дизайнът на апартамент, например, се различава съществено от дизайна на хотел или заведение. И зад блясъка и елегантността на дадено интериорно решение винаги се крие един период на проучвания, проектиране, координиране и много други процеси, за които ние можем да ви бъдем полезни.

Заведения

 

 

В един свят, в който все по-голямо значение се отдава на изживяването, на усещането, на желанието да изпитваш все нови и нови неща, дизайнът на заведения е сферата, в която интериорният дизайнер може да използва с пълна сила въображението си. Защото основното в едно заведение е атмосферата. Тя трябва да ни накара да мечтаем, да се отпуснем, да се забавляваме. Независимо какъв тип е дадено заведение, то трябва да има своя собствена атмосфера, тема, около която да се изгради интериорният дизайн, история, която да разказва или загатва. И да привлича посетителите не само с добрата храна, напитки и обслужване, но и с възможността да се почувстват различно.

 

Едновременно с това трябва да осигурява пълноценно функциониране и добра организация на всички зони за забавление. За да се направи такъв дизайн е необходим опит, познания за процесите на работа в заведението, много въображение.

 

Ние можем да създадем търсената от всяко заведение неповторимост и привлекателност, приятна атмосфера за забавление, среща с приятели, за добро похапване или танци. И да се погрижим за качествената реализация на проекта като ви спестим много главоболия и излишни разходи. Доверете ни се!

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Клиентите ни споделиха

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Весела Иванова

Изключително качествена изработка и чиста работа от страна на майсторите.
Много сме доволни!

Icon_01_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a