Интериорни решения

Интериорни решения


Интериорният дизайн прави домовете уютни и функционални, офисите – приятни за работа, магазините, хотелите и заведенията – привлекателни. Затова, не пренебрегвайте професионалната помощ – тя не само ще ви осигури добър резултат, но и ще ви помогне да спечелите повече клиенти!

 

Един добър интериорен дизайнер е запознат както с най-качествените материали и мебели на пазара, така и с последните новости и тенденции в обзавеждането и ще ви предложи това, което е най-подходящо за вашите конкретни изисквания и възможности на дадения интериор, съобразно с предвидения бюджет. В Хаусмайстер ние сме професионалисти, които могат да ви осигурят не само тази услуга, но и реализацията на предложените интериорни решения на достъпни цени и без обичайните стресове и главоболия.

 

Добре е да не забравяте също така, че за всеки вид интериор има специфични изисквания и дизайнът на апартамент, например, се различава съществено от дизайна на хотел или заведение. И зад блясъка и елегантността на дадено интериорно решение винаги се крие един период на проучвания, проектиране, координиране и много други процеси, за които ние можем да ви бъдем полезни.

Къщи

 

Къщата, дори и с външния си вид, говори за собствениците. Но това е още повече вярно за интериора – защото за обновяване на къща, която не ни удовлетворява, не винаги е лесно да се вземе решение за инвестиция. Но за интериора й – едва ли. Всеки от нас иска да живее в собствен дом, направен така, че максимално да съответства на нашите собствени нужди, изисквания, естетически предпочитания. И прави необходимото –това може да бъде цялостен ремонт с конструктивни промени, които да позволят по-добри функционални решения или само промяна на интериорния дизайн.

 

Хаусмайстер ще ви помогне с всичко необходимо, независимо кой вариант ще изберете – ние разполагаме с капацитета да оценим вариантите, да ви дадем точна оферта за ремонт и нов интериорен дизайн и да го осъществим. При това – качествено и на достъпни цени.

 

Възползвайте се – с нас можете да имате най-удобния и красив дом, отговарящ напълно на вашия начин на живот и естетически предпочитания.

Преди и след

Добийте бърза и лесна представа за трансформацията на някои от нашите проекти
Още проекти
дръпни

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Клиентите ни споделиха

Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.