Интериорни решения

Интериорният дизайн прави домовете уютни и функционални, офисите – приятни за работа, магазините, хотелите и заведенията – привлекателни. Затова, не пренебрегвайте професионалната помощ – тя не само ще ви осигури добър резултат, но и ще ви помогне да спечелите повече клиенти!

 

Един добър интериорен дизайнер е запознат както с най-качествените материали и мебели на пазара, така и с последните новости и тенденции в обзавеждането и ще ви предложи това, което е най-подходящо за вашите конкретни изисквания и възможности на дадения интериор, съобразно с предвидения бюджет. В Хаусмайстер ние сме професионалисти, които могат да ви осигурят не само тази услуга, но и реализацията на предложените интериорни решения на достъпни цени и без обичайните стресове и главоболия.

 

Добре е да не забравяте също така, че за всеки вид интериор има специфични изисквания и дизайнът на апартамент, например, се различава съществено от дизайна на хотел или заведение. И зад блясъка и елегантността на дадено интериорно решение винаги се крие един период на проучвания, проектиране, координиране и много други процеси, за които ние можем да ви бъдем полезни.

Хотели

 

Интериорният дизайн създава индивидуалност и неповторимост на един хотел и заедно с комфорта е решаващ за избора на клиентите. Той е от съществено значение за успеха му. Не случайно всеки хотелиер се стреми към уникалност на своя хотел.

Модерните хотели се адаптират към бързите социални промени с творчески решения –преосмислят се конфигурациите на стаите за гости, за да се гарантират уникалност и персонализирани преживявания, лобитата се превръщат в динамични многофункционални пространства, включително и с места за работа, хотелите се трансформират в удобни места за бягство от всекидневието, които да се запомнят с неповторими преживявания. Защото модерният турист очаква от хотела значително повече от това, което има у дома си.

Хаусмайстер ще ви предложи решения с висока естетическа стойност за всякакъв вид пространства - стаи, студиа, апартаменти, рецепции, лоби барове, ресторанти, кафета, зони за почивка, спа и уелнес центрове. И ще направи реализацията на всички тези решения по най-удобния и безпроблемен за вас начин.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Клиентите ни споделиха

Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.