Интериорни решения

Интериорният дизайн прави домовете уютни и функционални, офисите – приятни за работа, магазините, хотелите и заведенията – привлекателни. Затова, не пренебрегвайте професионалната помощ – тя не само ще ви осигури добър резултат, но и ще ви помогне да спечелите повече клиенти!

 

Един добър интериорен дизайнер е запознат както с най-качествените материали и мебели на пазара, така и с последните новости и тенденции в обзавеждането и ще ви предложи това, което е най-подходящо за вашите конкретни изисквания и възможности на дадения интериор, съобразно с предвидения бюджет. В Хаусмайстер ние сме професионалисти, които могат да ви осигурят не само тази услуга, но и реализацията на предложените интериорни решения на достъпни цени и без обичайните стресове и главоболия.

 

Добре е да не забравяте също така, че за всеки вид интериор има специфични изисквания и дизайнът на апартамент, например, се различава съществено от дизайна на хотел или заведение. И зад блясъка и елегантността на дадено интериорно решение винаги се крие един период на проучвания, проектиране, координиране и много други процеси, за които ние можем да ви бъдем полезни.

Апартаменти

 

Интериорният дизайн на апартаменти най-често свързваме със сравнително ограничено пространство, в което трябва да поместим максимален брой функции. А това изисква много точно планиране и подробно запознаване с навиците на обитателите, личните им предпочитания, вкусове и изисквания за всяка от зоните на обитаване. Дали в кухнята често ще се готви, колко човека ще готвят едновременно? Дали е задължително, например, в малката баня да има и вана и къде би било най-удобно да бъде разположен кътът за работа? Всички тези въпроси и още много други трябва да намерят отговор при предварителните разговори с вас, за да може нашият дизайнер да ви предложи проект с максимално удобно функционално разпределение.

 

Може би вие имате вече свое виждане за стила на вашия нов интериор – това би ни улеснило при избора на обзавеждане, което да ви предложим. Но ако искате да знаете какви са последните новости в интериорния дизайн и тенденции, които може би биха ви харесали, нашите дизайнери с удоволствие ще ви ги представят.

 

Възможно е да ви дадат и идея за по-добро решение на съществуващ проблем – професионалният поглед и опитът, който имаме, ще ви бъдат полезни.

Преди и след

Добийте бърза и лесна представа за трансформацията на някои от нашите проекти
Още проекти
дръпни

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.

Клиентите ни споделиха

Петя Делийска

Искам да изкажа искреното си задоволство от свършената работа. Като се започне от взимането на размерите, та до цялото изпълнение... Искам също така да похваля един от работниците - той направи покрива на самия балкон. И след всеки работен ден си почистваше. Действително по немски образец!

Ангел Петров

Очакванията, които имах не се покриха, но всъщност получих много повече от това. Дизайнерите от Hausmeister ме изненадаха с нови идеи за банята и предложения за практично използване на едно съседно помещение като място за пералнята и сушилнята. Така получихме една доста обширна нова баня.

Icon_02_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a Icon_03_16x16_crop_and_resize_to_fit_478b24840a
Снежана Василева

Благодаря на целия екип на Hausmeister за добре свършената работа. Случайно попаднах на техния сайт и не съжалявам, че им се доверихме и възложихме ремонта на апартамента ни на тях. Всичко бе професионално изпипано и сроковете спазени, точно както се бяхме разбрали. Без обичайните проблеми с майстори и ремонти. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.