Индивидуален дизайн

Всеки интериорен дизайн за конкретен клиент е индивидуален, защото всеки човек е различен и си има собствени предпочитания, вкусове, интереси. А интериорното пространство, за което ще трябва да се направи проект, обикновено всеки път също е с различни характеристики. Така че всеки път ние работим по индивидуалните изисквания на конкретния клиент, но проектите могат да бъдат различни по вид и съдържание в съответствие с вашите изисквания.

 

Ако имате нужда от цялостен интериорен дизайн и подробни планове, схеми и 3-мерни визуализации, то проектът ще е значително по-подробен и обемен. Но ако искате само идея за функционално разпределение на интериора, то вероятно ще имате нужда само от план.

 

Понякога клиентите идват при нас само с искането за бързо освежаване на даден интериор – тогава услугата е по-скоро декорация или редизайн, за които описанието е по-долу.

Известно е, че в интериорния дизайн често се използват готови модули (например в кухните), които могат да се променят по цвят, материали и размери. Тогава ние правим точен проект, съобразен с условията на жилището и вашите предпочитания и поръчваме изпълнението на заедно избран и проверен от нас изпълнител.

 

Но често се случва жилището да е с различно от стандартното разпределение, с извити форми вместо прави ъгли или с неудобни размери. Тогава се налага да се проектират мебели по поръчка и цялостният дизайн на интериора да бъде съобразен с това. Или пък собствениците имат много специфични изисквания, за които също е необходимо проектиране по индивидуални размери и част от мебелите или всички се правят по поръчка. Това може да бъде така наречения бутиков дизайн, който изисква много подробен проект и документация, за да бъде изпълнен по поръчка, но ще направи жилището ви уникално и неповторимо.

 

Каквито и да са предпочитанията ви, Хаусмайстер ще ви помогне да ги реализирате по най-лесен и достъпен начин.

Редизайн

 

Струва ли ви се, че стаите в дома ви са поостарели и имат нужда от обновяване? Или търсите начин да ги освежите, но не сте предвидили средства за сериозен ремонт. Тогава можете да се възползвате от така наречения редизайн.

 

Това е сравнително новопоявила се услуга в сферата на интериорния дизайн, която стана популярна в резултат на икономическата криза и накратко казано позволява да обновим дома си с малко инвестиции и за много малко време. Или да променим функцията на дадена стая с възможно най-малко разходи. Как? С помощта на един чужд поглед, но поглед на професионалист.

 

Интериорният дизайнер може да види възможности, за които вие дори да не сте се замисляли. И чрез малки промени, но с голям ефект да направи ненужната вече детска стая в работен кабинет или хубава стая за гости, например. Или да обнови омръзналата ви дневна само с малко тапет, боя или разместване и добавка на нещо ново и свежо в нея.

 

Обикновено при редизайна се използват наличните мебели и аксесоари в дома и чрез реорганизация и професионален подход в рамките на един ден се постига търсената промяна. С малко разходи и главоболия.

 

Открийте скрития потенциал на дома си! Потърсете ни!

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.