Индивидуален дизайн

Всеки интериорен дизайн за конкретен клиент е индивидуален, защото всеки човек е различен и си има собствени предпочитания, вкусове, интереси. А интериорното пространство, за което ще трябва да се направи проект, обикновено всеки път също е с различни характеристики. Така че всеки път ние работим по индивидуалните изисквания на конкретния клиент, но проектите могат да бъдат различни по вид и съдържание в съответствие с вашите изисквания.

 

Ако имате нужда от цялостен интериорен дизайн и подробни планове, схеми и 3-мерни визуализации, то проектът ще е значително по-подробен и обемен. Но ако искате само идея за функционално разпределение на интериора, то вероятно ще имате нужда само от план.

 

Понякога клиентите идват при нас само с искането за бързо освежаване на даден интериор – тогава услугата е по-скоро декорация или редизайн, за които описанието е по-долу.

Известно е, че в интериорния дизайн често се използват готови модули (например в кухните), които могат да се променят по цвят, материали и размери. Тогава ние правим точен проект, съобразен с условията на жилището и вашите предпочитания и поръчваме изпълнението на заедно избран и проверен от нас изпълнител.

 

Но често се случва жилището да е с различно от стандартното разпределение, с извити форми вместо прави ъгли или с неудобни размери. Тогава се налага да се проектират мебели по поръчка и цялостният дизайн на интериора да бъде съобразен с това. Или пък собствениците имат много специфични изисквания, за които също е необходимо проектиране по индивидуални размери и част от мебелите или всички се правят по поръчка. Това може да бъде така наречения бутиков дизайн, който изисква много подробен проект и документация, за да бъде изпълнен по поръчка, но ще направи жилището ви уникално и неповторимо.

 

Каквито и да са предпочитанията ви, Хаусмайстер ще ви помогне да ги реализирате по най-лесен и достъпен начин.

Мебели по поръчка

 

Ако сред множеството мебели, предлагани на пазара не можете да намерите такива, които да ви харесват или жилището ви има нестандартна форма без много прави стени и прави ъгли, или просто търсите уникалност, ние можем да ви бъдем полезни.

 

Заедно с целия интериорен дизайн ние ще проектираме и мебели специално за вас, отговарящи на ваша конкретна идея или стилистични предпочитания и ще ви помогнем за производството им. Ние работим с качествени материали и с най-добрите производители. Ще бъде изготвена оферта с описани точни размери, материали, срокове на изработка и доставка, заедно с одобрения и подписан проект.

 

Предимството да работите с нас е, че в Хаусмайстер всичко е под един покрив – от първоначалните разговори и проектирането, до пълната реализация не само на мебелите, но и на цялостния интериорен дизайн. Ние сме добре запознати с новостите и тенденциите в дизайна на мебели и интериори, с новите материали на пазара и всички възможности, които той предлага. Обадете ни се!

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.