Индивидуален дизайн

Всеки интериорен дизайн за конкретен клиент е индивидуален, защото всеки човек е различен и си има собствени предпочитания, вкусове, интереси. А интериорното пространство, за което ще трябва да се направи проект, обикновено всеки път също е с различни характеристики. Така че всеки път ние работим по индивидуалните изисквания на конкретния клиент, но проектите могат да бъдат различни по вид и съдържание в съответствие с вашите изисквания.

 

Ако имате нужда от цялостен интериорен дизайн и подробни планове, схеми и 3-мерни визуализации, то проектът ще е значително по-подробен и обемен. Но ако искате само идея за функционално разпределение на интериора, то вероятно ще имате нужда само от план.

 

Понякога клиентите идват при нас само с искането за бързо освежаване на даден интериор – тогава услугата е по-скоро декорация или редизайн, за които описанието е по-долу.

Известно е, че в интериорния дизайн често се използват готови модули (например в кухните), които могат да се променят по цвят, материали и размери. Тогава ние правим точен проект, съобразен с условията на жилището и вашите предпочитания и поръчваме изпълнението на заедно избран и проверен от нас изпълнител.

 

Но често се случва жилището да е с различно от стандартното разпределение, с извити форми вместо прави ъгли или с неудобни размери. Тогава се налага да се проектират мебели по поръчка и цялостният дизайн на интериора да бъде съобразен с това. Или пък собствениците имат много специфични изисквания, за които също е необходимо проектиране по индивидуални размери и част от мебелите или всички се правят по поръчка. Това може да бъде така наречения бутиков дизайн, който изисква много подробен проект и документация, за да бъде изпълнен по поръчка, но ще направи жилището ви уникално и неповторимо.

 

Каквито и да са предпочитанията ви, Хаусмайстер ще ви помогне да ги реализирате по най-лесен и достъпен начин.

Авторски надзор

 

Това е задължителна част от процеса на реализация на проекта на интериор, който сме ви предложили, защото само така ще сме сигурни, че той ще бъде изпълнен максимално точно. Авторският надзор представлява проследяване на целия процес на реализация, на качеството на изпълнение, координация между различните професионалисти, подизпълнители, фирми доставчици, технически лица и майстори, следене за спазване на договорените срокове и бюджети. Ние ще присъстваме на обекта и ще проверим за възможностите на място, за правилността на подбраните цветове и материали, ще предложим варианти, ако е необходима промяна.

 

Хаусмайстер разполага с възможности и капацитет за управление на целия процес от изготвянето на даден интериорен проект до пълната му реализация и постигане на търсените от клиента резултати. И всичко това на достъпни цени, защото координираме всички етапи и можем да ви спестим излишни разходи. Както и непредвидени грешки и главоболия.

Заявка за услуга

След изпращане на заявката наш оператор ще Ви се обади зa доуточняване и потвърждаване.