Интериорен дизайн

Дизайнът е навсякъде около нас, независимо дали го съзнаваме или не, а интериорният дизайн е средата, в която живеем и работим. И от нас зависи да я направим такава, че да живеем максимално добре. Не само като естетика – дизайнът на интериора може да направи живота ни много по-лесен, ако всяко пространство е организирано така, че да правим всичко максимално лесно, бързо и удобно.

 

 

Добрият дизайн спомага за щастието и благополучието в един дом, добавя стойност към ежедневието ни.

 

 

Разбира се, всички имаме собствен вкус и идеи за това как трябва да изглежда нашият дом. Но не всички имаме информация как може да се реализират идеите ни. Дали не е възможно да ги осъществим с по-малко разходи и главоболия?И дали те ни осигуряват максимален уют, удобство и безопасност?

 

 

Защото интериорният дизайн е отговорен и за безопасността ни – не всеки е длъжен да знае доколко лесно запалими са дамаските, например, които си е харесал или завесите, но интериорният дизайнер трябва да следи и за това, както и за безопасността на боите, които използва в проектите си. Той ще ви посъветва какви материали са най-подходящи и за детската стая, където безопасността е от особено голямо значение.

 

 

За повечето от нас нашият дом представлява може би най-голямата ни инвестиция. Струва си да направим всичко, за да се чувстваме добре в него и да избегнем недомислени решения, неприятни грешки и излишни разходи. Ние можем да ви помогнем за това – обадете се!

 

 

Знаем, че сте заети с много работа и грижа за семейството и последното нещо, за което имате желание да мислите, когато се приберете у дома, е един дълъг списък с ремонтни дейности, които да намалят и без това малкото ви ценно свободно време. Оставете тази задача за нас и ни позволете ние да се погрижим за всичко.

 

Селектор решения

Изберете Вашето обзавеждане

Изберете Вашето обзавеждане
Избери квадратура:
4 м222 м2
Избери ценови диапазон:
5320 лв.16800 лв.
  1. 1
  2. 2