БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ

        

Боядисването е един от най-лесните и разпространени начини да освежите и обновите настроението на стените си. Всеки се е сблъсквал с него, независимо дали е боядисвал стените на дома, офиса или което и да е друго помещение. Боядисването може да е съобразено със сезона, настроението или нагласата ви в даден период.


Боядисването на стени, колкото и лесно да звучи е многокомпонентен процес, изискващ предварителна подготовка, умения, техники и не на последно място чиста работа, за да бъде крайният резултат чист, цветен и удовлетворяващ.

 

 

Ние гарантираме тези три основни характеристики да бъдат изпълнени отлично и в договорените срокове.

Боядисване на стени 1 - изберете най-доброто качество
БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ 1 - Изравняване и подготовка на стените преди боядисване.

 

 

Боядисването на стени – детска игра или работа за професионалисти?


Колкото и лесно да звучи обаче и колкото да си мислим, че сме големи майстори, като всяко нещо и боядисването на стени си има своите тънкости и детайли, които е важно да се спазват. За да се захванете с подобна задача е нужно да направите проучване и да вложите от личното си време, ако търсите дълготраен и ефективен резултат. Боядисването на стени може да ви звучи като детска играчка, но ако искате да не завърши с плачка, доверете се на нашите специалисти, които имат дългогодишен опит и са експерти в областта.


Доверявайки се на нашите специалисти от Хаусмайстер, ще си спестите главоболията и ще имате отлично боядисани стени с висококачествени материали. Освен да свършат „цветната“ работа, нашите професионалисти ще ви дадат съвети за избора на цветове и бои. Съветите ще бъдат изцяло насочени към вашия интериор, съобразени с вашите предпочитания, както и ще ви споделят последните тенденции в бранша. Ефектът от боядисването на стените ви не само ще бъде дълготраен, но и приятен за окото и душата ви!

 


Грешки при боядисването на стени:

 

Ако изберете за боядисването на вашите стени нашите професионалисти, ще си спестите най-честите грешки, които може да срещнете:


  • - Неподходящ избор на боя – боядисването на стените далеч не се ограничава до избора на цвят. От изключителна важност са и много други компоненти, за които на пръв поглед човек, който не се занимава с това не се сеща. За боядисването е от значение и каква е повърхността на стената. Също така боята трябва да има определени характеристики: качество, трайност, влияние върху околната среда и т.н.
  • - Некачествени четки или валяк – боядисването на стени, разбира се, не опира единствено и до избирането на хубави бои. За постигането на отличен резултат е важно и инструментите, с които се нанася боята да бъдат качествени.

  • - Пренебрегване на основата – както при всяко нещо, така и при боядисването на стени е важно каква основа ще положим. Не може да очакваме, че просто с нанасянето на боя ще получим качествен резултат.

  • - Нанасяне – неравномерното боядисване на стените ви гарантира проблеми в бъдеще. Освен това от неправилно нанасяне, може стената ви да стане на шупли. Броят нанасяния също е от изключителна важност за боядисването, за да се получи търсеният отличен резултат.

  • - Количество боя – за правилното боядисване на стената ви е нужно не просто боя и четка, а точно определено количество боя. Възможността да прецените колко точно, е не просто усет и нюх, а опит и практика.

  • - Чиста работа – не си мислете, че боядисването на стени е като рисуването с блокче и водни боички и след като боядисате стените ще може да почистите за отрицателно време. Това е процес, който изисква предварително подготовка, която е неизменна част от боядисването на стени, която нашите специалисти владеят отлично.

БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ 2 - Изберете най-добрите специалисти.
 
БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ 2 - Преди и след нашата работа.

  • - Предварително професионално консултиране;

  • - Избор между бои и инструменти с най-високо качество;

   • - Прецизна работа на отлично ниво;

  • - Почистване и красив завършен вид.

С наша помощ, освежете настроението на стените си с боядисване, за да освежите мислите и ежедневието си!

Заявка за оглед

Качествени услуги на разумни цени.

 • Грундиране с дълбокопроникващ грунд ( труд + материали )
  2.96 лв./m2
 • Боядисване на стени и таван - цветен екстериорен латекс, светла гама ( труд + материали )
  8.65 лв./m2
 • Боядисване с блажна боя ( труд + материали )
  8.88 лв./m2

С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ?

 

 • Коректно 24 часово приемане на поръчките за ремонт онлайн през сайта, и на лесен за запомняне телефон.
 • Бърз оглед и педантична подробна оферта.
 • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество.
 • Чисти и спретнати майстори, които се държат любезно и ви правят спокойни за жилището, което ремонтират.
 • Почистване на работния обект в края на деня, изхвърляне на отпадъците и подреждане на почистените инструменти.
 • Завършване в срок и издаване на обекта с Акт 19.
 • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта.
 • Застраховане на имота с иновативната застраховка „Доверен майстор”
 • Включване на всеки клиент в програмата за лоялни клиенти

 

 

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.