Какво представляват довършителните работи?

 

Довършителни Работи - най-бързо изпълнение
1. Довършителни Работи – финална обработка на стените.

 Ако апартаментът, офисът ви или което да е друго помещение е положената основа, то основните ремонтни дейности са тялото, а довършителните работи са външният вид. Ако сте вложили средства, време и усилия в първите, не си заслужава с лека ръка да пренебрегнете последното. Довършителните работи са една от най-разпространените строителни дейности, тъй като са най-леки, отнемат сравнително по-малко време и позволяват да бъдат обновявани на по-кратки времеви периоди.

 

Замазка, шпакловка и боядисване може да ви звучат изключително лесна и просто работа, но това са довършителни работи, които са изключително важни. Освен че са неизменна финална част от процеса на всеки основен ремонт, са фактор за качествено свършена работа, която е видима с просто око. Довършителните работи са духа, атмосферата и естетиката във вашия дом, офис или всяко друго пространство!

Защо да не пренебрегвате довършителните работи?

 

Довършителни Работи – най-качествено изпълнение
2. Довършителни Работи – готови стени.

Освен красив и приветлив завършен вид, за довършителните дейности е важно да се внесат функционалност в помещението ви, да предпазват основата и да ви създадат удобство. Например качествената шпакловка на стените и таваните ви, направена с правилните смеси, ще гарантира последващото отлично поставяне на плочки, тапети, мазилка или боя.

 

Понякога хората се залъгват, че боядисването е лесно и е в способностите им и вместо да завършат с довършителните дейности, завършват с главоболия от неправилна или недобре свършена работа. Поставянето на боя има огромно значение не само за естетичния вид на интериора, но е и предпоставка за качеството на самото обзавеждане след това.

Защо да изберете нас за довършителните си работи?

 

Прецизността, точността и високото качество са еквивалент на „немско качество“. Ние работим точно така–по немски стандарт, но с български цени. Освен това довършителните работи, които желаете да извършим ще бъдат естетически издържани и преценени до най-малкия детайл, защото това е част от професионализма, който влагаме във всеки етап и елемент в работата си. Крайният резултат и удовлетвореността на клиентите ни от него е част от основната ни мисия, затова всяка довършителна дейност ще бъде обсъдена подробно с вас преди всяко действие. 

 

Чистотата и точността в договорените срокове също са сред принципите ни на работа. Затова след всяка довършителна работа ще имате отлично почистено помещение, готово да изпълнява предназначението си и да радва окото ви. Всичко това ще се случи в уговорените предварително срокове, които ще са изцяло съобразени с вашата програма и нашите времеви критерии за изпълнение на определената услуга.Ние твърдим, че знаем какво е качествена работа и как да я свършим. За прецизното изпълнение на всяка довършителна работа са важни, както подходящо избраните материали, така и тяхното качество и професионалното изпълнение.

 

Можете да ни потърсите и да обсъдим вашите нужди и желания при довършването на ремонта ви.

Свържете с нас на телефон 02 9 30 30 или чрез сайта, като изберете нужните ви ремонти и попълните заявката.

 

Довършете работата си отлично и ни потърсете!

Предишна Следваща

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.