Нашите партньори

Unicredit


УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на декември 2012 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании


www.unicreditbulbank.bg

Групама Груп


Групама в България е част от френския гигант в застраховането Групама Груп. На българския пазар компанията присъства от 2008 г. През 2009 г. официално дружествата са преименувани на "Групама Застраховане" ЕАД и "Групама Животозастраховане" ЕАД.

 

Групама е фокусирана върху важните неща от живота на хората, така че да подсигури тяхната защита и спокойствие във всяка една ситуация. С тази цел днес компанията предлага продукти, които въоръжават със сигурност почти всеки аспект от живота и дейностите ни. Хаусмайстер е партньор на „Групама Застраховане“ ЕАД за услугата „Доверен майстор“, част от имуществена застраховка „Любим дом“.

 

Повече за продукта ще намерите тук:


https://www.groupama.bg/bg/sweet-home

Дженерали


Дженерали България е част от Дженерали Груп, един от най-големите световни доставчици на застрахователни услуги. Със 78 000 служители по целия свят, обслужващи 72 милиона клиенти в над 60 държави, групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа и Азия.

В Централна и Източна Европа групата работи в 10 държави, чрез своята холдингова компания Generali CEE Holding и е един от водещите застрахователни оператори в региона. В този регион компанията има над 16 милиона клиента, за които се грижат 12 800 служители, включително 500 от България.

Дженерали България е желан партньор, както за индивидуалните клиенти, средния и дребен бизнес, така и за големите корпоративни организации като им предоставя висококачествени услуги и продукти с цел удовлетворяване на всички техни очаквания и потребности.

Дженерали България оперира на българския пазар от 2006 г. Общият брутен премиен приход на компанията за 2015 е над 152 млн. лева, което отрежда пазарен дял приблизително от 9%.  Дженерали България притежава и собствен медицински център - Дженерали Закрила Медико-дентален център. Едно от най-ценните предимства на  групата е предлагането на продукти от всички сфери на застрахователния бизнес, иновативни решения в областта на общото застраховане, медицинските застраховки, програми за работодатели, предоставени по линия на Generali Employees Benefit – специализирана компания в групата на Дженерали.


http://www.generali.bg/pres-centar/novini/Za-remonta-ti-ne-se-chudi,-a-DOVEREN-MAJSTOR%E2%80%9D-izberi--SPECIALNO-NOVO-PREDLOJENIE--kym-zastrahovki-Domashno-Imushtestvo%E2%80%9D-ot-GENERALI/

TheMags


The Mags е високотехнологична дигитална агенция със собствен стил и глобален подход. Вече 15 години агенцията приема с ентусиазъм проекти, за които другите казват, че е невъзможно да се реализират и ги материализира в онлайн продукти и кампании, носещи офлайн и онлайн активи.

 

 


www.themags.com

Крип Инвест


Проектиране,интегриране и изграждане на електроинсталации,Креативно осветление, "Умно/Интелигентно/Смарт жилище


www.kripinvest.bg