Как да постигнете луксозна визия на банята?

Вижте как правилният ремонт на банята, ще я трансформира в луксозно и елегантно помещение.
Всички новини

Лукс и ремонт на баня

 

Банята определено се явява едно от помещенията в дома ви, което изисква добра визия, съчетана с практичен дизайн.

 

Разбира се, почитателите на модерния интериор, държат на стилното излъчване във всяка една стая, включително и в банята.

 

Ако и вие мечтаете да пресъздадете аристократичен лукс, чрез визията на банята си, ние сме ви подготвили няколко свежи и оригинални идеи, които ще трансформират всяка баня в произведение на изкуството.

Естествено, преди да предприемете пълно преобразяване на интериора, трябва да знаете, че за завършен изглед на банята е добре да я лишите от всички ненужни неща. Това означава да не излагате на показ неестетичните вещи в банята си – нека бъдат прибрани в шкафовете за тази цел, а всичко останало да бъде добре организирано. Погрижете се да имате отредено място за всичко – специални кутийки, декоративни буркани. Добра идея е да държите хавлията за ръце, закачена в близост точно до мивката.

Вижте и още хитринки за постигане на изискана визия:

 
  • Светла гама цветове, комбинирана от минималистични линии Актуалните интериорни решения за банята могат да бъдат и в изчистен вид с минимален брой декорации в помещението. Съвет от нас – съчетайте нюансите на всеки един артикул в помещението, с цвета на стените.
 

Дизайн и ремонт на банята

 

  • Експериментирайте с огледалото - Ако обичате ексцентричността в интериора, то не се колебайте да изберете различно огледало за банята си. В зависимост от големината на помещението, може да се спрете на оригинална огледална форма, която бързо ще се превърне във фокусна точка.

 

Ремонт на баня за луксозен дизайн

 

  • Огледално излъчване – много световни дизайнери предпочитат да заложат на иновативна визия, когато става въпрос за стая като банята. Огромни огледала, много стъклени повърхности и блестящи декорации – всичко това говори за висша класа в интериора. Ако комбинирате стъклото с металически акценти, гарантирано резултатът ще бъде впечатляващ.

 

Огледала и ремонт на баня

 

  • Ярък акцент – произведенията на изкуството също се явяват интересен и креативен акцент в банята. Особено, ако заложите на едноцветни стени и максимално изчистен изглед. Не забравяйте да добавите и флорални мотиви за повече екзотика.

 

 Произведения на изкуството и ремонт на баняКартини и ремонт на баня

 

  • Фокус върху цветовете – стилната баня добива изискан вид и чрез страхотно съчетание от два контрастиращи си нюанса, като например бяло и синьо или пък зелено и жълто, ако държите на земните тонове. Ако държите на смела комбинация – черно и червено също са подходяща краска за една луксозна баня. Запомнете, че е добре да подберете и подходящите аксесоари, чийто цвят трябва да подхожда на основната гама. За любителите на морето, открояващите се сини тонове ще внесат лятна нотка в цялостния дизайн.

 

Цветове и ремонт на банята

Ремонт на баня в син цвятЦветна визия и ремонт на баня

 

Надяваме се да сте намерили вдъхновение за следващия си интериорен проект и ремонт на баня, който може да осъществите, с  професионалната помощ на Хаусмайстер.

Нашите бюлетини

Добийте бърза и лесна представа за трансформацията на някои от нашите проекти

Абонирайте се за нашия бюлетин