С какво сме по-различни?

       Ние ще ви осигурим спокойствие и сигурност – преди, по време на и след ремонтиране и обзавеждане на вашето жилище. Защото можем да поемем вместо вас грижата за всичко – от самото начало (включително и при търсене и закупуване на жилището) до цялостния ремонт. При това на достъпни цени - от архитектурния проект или дизайнерската консултация до осигуряване на всички видове необходими строителни материали, извършване на ремонта и, забележете, извозване на боклука, почистване и предаване на обекта в напълно завършен и красив вид.

 

 

Хаусмайстер осигурява всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

По същия начин се действа и когато имате нужда от извършването на сухо строителство, както и други допълнителни и довършителни работи. За клиентите е нужно единствено да уточнят съответната услуга – поставяне и монтаж на окачени тавани, двойни подове или монтаж на предградни стени и предстенни обшивки и специалистите ще бъдат при тях.

Можете да потърсите майсторите на Хаусмайстер и за домашни ремонти като поправка на покрива, монтаж и ремонт на водосточни системи, а така също и за различни довършителни работи, дърводелски услуги и боядисване на дома ви. Специалистите на Хаусмайстер са насреща и когато сте решили да поставяте вътрешни и външни настилки, ламинат, паркет или мокет например.

Вграждането на различни видове изолация и дограма е инвестиция, която се изплаща много бързо, благодарение на по-ниските сметки за отопление и охлаждане. От сайта можете да потърсите специалисти, които да извършват нужните монтажи. При нас ще откриете и монтажна група за поставяне и демонтаж на климатици и различни климатични системи.

 

И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

 

Тъй като всички видове домашни ремонти или довършителни работи понякога водят и до непредвидени щети ние сме помислили и затова. В Хаусмайстер въвеждаме в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност и стъпка напред към по-нормалните европейски отношения между доставчика на услуги и клиента.

 

Можете да заявите майстори чрез сайта, като изберете нужните ви домашни ремонти и попълните заявката. Можете да се свържете с нас и чрез телефон 02 9 30 30 на цената на един градски разговор.

 

 

Хаусмайстер - ремонтираме по немски!

Качествени услуги на разумни цени.
Виж всички

 • Демонтаж на стари шкафове ( труд )
  19.85 лв./брой
 • Демонтаж душ кабина ( труд )
  33.1 лв./брой
 • Монтаж тоалетно казанче ( труд )
  26.46 лв./брой
 • Монтаж на пералня ( труд )
  18.9 лв./брой
 • Местене и опаковане на мебели ( труд + материали )
  13.23 лв./брой
 • Доставка и монтаж на подов сифон със система против изпарение ( труд + материали )
  72.77 лв./брой

Заявка за оглед

Работим като у дома си

С грижа за това да оставим след себе си идеално почистен и подреден обекта. И понеже при нас всички домашни ремонти се изпипват до последните детайли, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците след направения ремонт или довършителни работи.

Ние сме точни

Изпълняваме ангажимента си за цялостен ремонт и попдръжка в договорения срок.

Немска точност и осигурено финансиране на ремонта.

Приветливи и чисти

Нашите майстори са задължени да говорят на клиентите на Вие и да спазват определени стандарти за лична хигиена, чистота на работното облекло и обувките.

Ние носим материална отговорност

Домашните ремонти понякога водят и до непредвидени щети, и ние сме помислили и за това. Хаусмайстер въвежда в България европейската практика за застраховка на имуществото ви срещу щети, случили се по време на ремонт. Застраховката е напълно безплатна и ви гарантира по-голяма сигурност.