Нашите партньори

Unicredit


УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на декември 2012 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании


www.unicreditbulbank.bg

Euroins


"Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД  e една от първите застрахователни компании в България получила лиценз за Общо застраховане по новия закон за застраховането от 1998 год. - Разрешение за извършване на застрахователна дейност №8 от 15.06.1998 год., издадено от Националния съвет по застраховане при МС на Република България.


www.euroins.bg

BG Sklad


Първата специализирана платформа, която събира информация и оферти за складове, фабрики, помещения, терени и производствени цехове в цялата страна на едно място.


www.bgsklad.bg
  1. 1
  2. 2
  3. 3

TheMags


The Mags е високотехнологична дигитална агенция със собствен стил и глобален подход. Вече 15 години агенцията приема с ентусиазъм проекти, за които другите казват, че е невъзможно да се реализират и ги материализира в онлайн продукти и кампании, носещи офлайн и онлайн активи.

 

 


www.themags.com